Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reţetă de desert fără zahăr, perfectă în dietă: Chec cu banane şi ciocolată neagră

Publicat:

Atunci cand esti la dieta, dar poftesti la ceva dulce, o reteta fara zahar devine perfecta pentru tine. La fel si daca ai probleme cu glicemia. Este vorba de un chec delicios cu banana si ciocolata neagra, foarte simplu de preparat si care nu necesita foarte multe ingrediente.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum faci cele mai bune paste cu somon și spanac. Rețeta este perfecta pentru o cina ușoara

07:26, 19.05.2024 - Somonul este un aliment recomandat pentru oricine incearca sa manance sanatos, fiind bogat in grasimi nesaturate omega-3. De asemenea, celelalte ingrediente precum spanacul sau roșiile fac o combinație reușita pentru o cina ușoara.

Rețeta de prajitura cu pere și nuci. Desert delicios și rapid de post

15:30, 21.04.2024 - Iți este pofta de ceva dulce, dar nu știi ce sa faci? Noi iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu pere și nuci. Un desert rapid și simplu. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de chec pufos cu lapte condensat. Ai nevoie de puține ingrediente pentru a pregati un desert delicios

23:50, 11.04.2024 - Cu siguranța ai gatit checul intr-o mulțime de combinații, atat cu fructe, cat și cu ciocolata sau alte arome. Daca vrei sa incerci o rețeta noua, care te va cuceri, trebuie neaparat sa gatești chec cu lapte condensat. Ai nevoie de puține ingrediente.

Rețeta de prajitura cu banane și miere. Un desert de post pentru intreaga familie

21:30, 09.04.2024 - Daca te gandești sa pregatești un desert delicios pentru tine și familia ta, dar nu știi ce sa faci pentru ca nu vrei sa pierzi prea mult timp in bucatarie? Noi iți prezentam o rețeta simpla și rapida de prajitura cu banane și miere. Un preparat de post pentru momente speciale. De ce ingrediente ai…

Cea mai cautata rețeta de desert de pe internet. Cum se prepara prajitura tavalita prin ciocolata și fulgi de cocos

11:11, 15.03.2024 - Rețeta unui desert a captivat atenția iubitorilor de dulciuri din intreaga lume. Este vorba despre delicioasa prajitura tavalita prin ciocolata și fulgi de cocos, a carei preparare este pe cat de simpla, pe atat de rafinata. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de mini tarte cu crema de nuca de cocos și ciocolata. Un desert delicios pentru Ziua Internaționala a Femeii

11:10, 08.03.2024 - Pentru aceasta zi speciala de 8 martie, Ziua Internaționala a Femeii, ți-am pregatit o rețeta de mini tarte cu crema de nuca de cocos și ciocolata. Este un desert delicios și perfect pentru aceasta zi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Ce sa presari peste mucenici dupa ce ii scoți din cuptor. Trucul celor mai iscusite gospodine

13:40, 07.03.2024 - A venit momentul in care pregatim cei mai buni mucenici. Este un desert indragit de toata lumea, iar rețeta este diferita in funcție de zona țarii. Rezultatul este mereu foarte gustos, mai ales daca presarați un anumite ingredient dupa ce ii scoateți din cuptor. Cu ce sa presari mucenicii pentru un…

Rețeta de prajitura Red Velvet. Un desert delicios pentru 1 Martie, de Marțișor

09:45, 01.03.2024 - Pentru aceasta zi speciala de 1 Martie, de Marțișor, noi ți-am pregatit o rețeta de sezon. Pregatește-le celor dragi ție prajitura Red Velvet. Este un desert delicios și care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?