Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețeta de cozonac dospit la rece al Gabrielei Cristea. Ce secret culinar ascunde prezentatoarea / VIDEO

Publicat:

nu este doar o prezentatoare cu experiența, ci și o gospodina desavarșita, iar de aceasta data nu ne arata doar cum are grija de fiicele sale, ci și cum prepara cel mai bun cozonac. Nu oricum insa, ci dupa o rețeta inedita, cu un aluat dospit la rece și mai multe secrete numai de ea știute.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gabriela Cristea, revoltata dupa ce a aflat ce i-a facut educatoarea fiicei sale la gradinița: „Nu știam de ce un copil vesel devenise introvertit”

15:40, 09.04.2024 - Gabriela Cristea a povestit recent prin ce abuz emoțional a trecut fiica ei cea mica, Iris, la gradinița. Educatoarea a avut un comportament neadecvat fața de micuța, iar prezentatoarea TV a aflat dupa mult timp despre situație.Pe rețelele de socializare, Gabriela Cristea a dezvaluit recent ca fiica…

Gabriela Cristea, de urgența la spital cu fiica cea mare, Victoria. Ce s-a intamplat cu micuța: „Sunt destul de multe cazuri” / VIDEO

09:50, 01.04.2024 - Weekend-ul acesta nu a fost unul tocmai pe placul Gabrielei Cristea, iar asta pentru ca celebra prezentatoare TV de la Antena Stars a ajuns de urgența la spital cu fiica cea mare, Victoria. Iata ce s-a intamplat cu micuța, dar și cum se simte acum!

Secretul rețetei de cozonac al Gabrielei Cristea. Ce detaliu neștiut de gospodine a scos la iveala prezentatoarea TV

18:15, 26.03.2024 - Gabriela Cristea a scos la iveala secretul rețetei sale de cozonac. Detaliul pe care puține gospodine il știau pentru un aluat foarte bine dospit. Prezentatoarea TV a spus totul, fara ezitare in fața publicului.

Tavi Clonda i-a umblat in telefon soției sale pe ascuns. Care a fost reacția Gabrielei Cristea cand a aflat: „Hai sa vi-l parasc”

12:55, 26.03.2024 - Gabriela Cristea le-a povestit oamenilor din mediul online despre gestul neașteptat al soțului sau. Tavi Clonda a umblat in telefonul prezentatoarei TV, pe ascuns, cu un motiv intemeiat. Reacția vedetei a fost pe masura așteptarilor.

Cat cere Gabriela Cristea pentru un borcan de zacusca gatita dupa rețeta ei. Ce alte produse mai vinde prezentatoarea TV

15:20, 21.03.2024 - Gabriela Cristea a adaugat noi produse in magazinul ei online unde vinde preparate gatite dupa rețelele ei celebre. Iata ce sume trebuie sa scoata din buzunar cei care vor sa guste o zacusca „ca la mama acasa” sau o dulceața speciala.

Cat costa un borcan de zacusca facut de Gabriela Cristea. Vedeta mai vinde dulceața de portocale și cozonaci

11:16, 21.03.2024 - Cunoscuta prezentatoare de televiziune Gabriela Cristea și-a transformat pasiunea pentru gatit intr-o afacere de succes. Dupa ce a descoperit placerea de a pregati in bucatarie rețete tradiționale și delicioase, Gabriela Cristea a facut primii pași in a-și impartași talentul culinar cu fanii sai de…

Gabriela Cristea și-a sarbatorit fiica! Micuța Iris a implinit 5 ani! Ce surprize i-a pregatit prezentatoarea TV / FOTO

14:05, 17.03.2024 - Zi de sarbatoare in familia gabrielei Cristea! Celebra prezentatoare TV i-a organizat o petrecere de basm fetiței sale! Iris a implinit varsta de 5 ani și a fost inconjurata de prietenii și familia ei. Gabriela Cristea a pregatit o mulțime de surprize pentru Iris!

Reteta de sloi de oaie. Reteta de sloi muntenesc de porc

09:06, 06.02.2024 - Sloiul este un preparat culinar gatit din carne de oaie, insa rețeta poate fi reinterpretata dupa bunul plac. Iata cum faci acasa racitura de oaie sau sloi de oaie, dar și care este cea mai buna rețeta de sloi muntenesc de porc.Sloiul este o mancare tradiționala, denumita și racitura ciobaneasca de…


Ce parere ai despre aceasta stire?