Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de Chrusciki - Aripi de înger. Desert tradițional polonez adorat de cei mici

Publicat:

Acesta este un desert tradițional polonez, cu care cu siguranța nu vei da greș daca aștepți musafiri sau pur și simplu vrei sa pregatești o surpriza pentru membrii familiei tale. Este crocant și delicat și se topește in gura. Se prepara foarte rapid și nici nu ai nevoie de prea multe ingrediente.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura cu nuci și cireșe. Un desert simplu, rapid și delicios

23:10, 17.05.2024 - Ți-e pofta de ceva dulce? Noi iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu nuci și cireșe. Un desert delicios, simplu și rapid. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de cozonac dietetic de Paste, fara zahar. Este la fel de gustos, insa cu mai putine calorii decat cozonacul traditional

08:21, 30.04.2024 - Sarbatorile sunt tot mai aproape iar gospodinele deja fac ultimele pregatiri pentru Sarbatorile Pascale. Afla din randurile de mai jos cum sa pregatești un cozonac dietetic de Paste, fara zahar. Este la fel de gustos, insa cu mai putine calorii decat cozonacul traditional.

Rețeta de prajitura cu piersici și cocos. Desert de post pentru momente speciale

21:10, 26.04.2024 - Daca sunteți in cautarea unei rețete delicioase și reconfortante pentru momentele speciale, nu cautați mai departe! Astazi va prezentam o rețeta minunata de prajitura cu piersici și cocos, un desert perfect pentru a fi savurat in timpul postului sau in orice alta ocazie speciala.

Temperatura ideala la care se coace cozonacul. Cum obținem un desert tradițional rumenit perfect și pufos

17:06, 26.04.2024 - Temperatura de coacere este foarte importanta in realizarea unui cozonac rumenit perfect la suprafața și pufos. Iata care este secretul prin care putem obține un desert tradițional plin se savoare și bine copt.

Tort Medovik: Desert tradițional Rusesc cu miere și smantana

08:05, 26.04.2024 - Medovik, un tort tradițional rusesc, este format din straturi de biscuiți cu miere intercalate cu crema de smantana, apreciat pentru textura sa moale și gustul subtil. The post Tort Medovik: Desert tradițional Rusesc cu miere și smantana first appeared on Informatia Zilei .

Rețeta de prajitura cu lamaie și cocos. Desert delicios de post

22:50, 17.04.2024 - Daca iți este pofta de ceva dulce, dar nu mai știi ce sa mai faci pentru tine și pe cei dragi, pentru ca ții post, noi avem soluția care ar putea fi potrivita. Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu lamaie și cocos. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Ghisman. Rețeta de placinta dobrogeana cu iaurt. Desert foarte popular, care se prepara din ingrediente simple

18:00, 02.04.2024 - Se spune ca acest desert se prepara in ritul paparudelor, divinitați invocate pentru a aduce ploaia. La origini, rețeta se prepara cu corasla, primul lapte de vaca, muls imediat dupa fatare. Aceste este un lapte foarte gras, care prin fierbere se coaguleaza in mici bulgarași. Dar cum corasla nu este…

Rețeta de negresa de post cu nuca și gem. Un desert cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

19:50, 25.03.2024 - Ne aflam in perioada de post a Paștelui, iar din acest motiv ne-am gandit sa-ți prezentam o rețeta simpla de negresa cu nuca și gem. Este un desert cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei mai dragi oameni din viața ta. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?