Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REŢETĂ COZONAC. Un cofetar celebru dezvăluie secretul unui cozonac pufos, gustos şi aromat

Publicat:

Aroma cozonacului de casa este unica, iar , chef bucatar, ne invata cum sa pregatim desertul vedeta de pe masa si ce pasi sa respectam pentru a ne iesi "ca la carte", scrie click.ro.

Reguli de baza pentru cozonacii facuți acasa: "Eu bat coca, o framant pana curge apa pe mine"

"De Craciun, fac 400 – 500 de cozonaci in doua zile. Ador bucataria. Și cand sunt suparata, eu intru in bucatarie și uit de toate necazurile. Tot ce am invațat eu acum 30 de ani nu mai este valabil astazi. De aceea trebuie sa invaț tot timpul, sa fiu in ritm cu cerințele clienților.…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cozonac fara framantare, reteta care face furori in Romania. Iese pufos, aerat si cu un efort mic! Doar asa il vei face si tu de acum

14:30, 26.04.2024 - Rețeta care face furori in Romania și cu care oricine, chiar și cei fara experiența in bucatarie, pot pune pe masa de sarbatori, pentru familie și musafiri, acest desert tradițional facut ca la mama acasa: cozonac fara framantare. Daca respecți pașii indicați in randurile de mai jos, vei fi uimit de…

Pandispan de post, reteta veche. Nu dai gres cu ea! Ingredientul care il face cu adevarat pufos

16:36, 23.04.2024 - Pandișpanul de post este o varianta excelenta in aceasta perioada. Pentru cei care nu mananca deserturi de dulce, pot incerca aceasta prajitura care se prepara mai ușor decat pandișpanul clasic. Se face și mai rapid și nu trebuie sa petreceți mult timp in bucatarie. In plus, exista și un ingredient…

Rețeta de chec pufos cu cacao. Este delicios și poate fi pregatit in timpul postului

23:26, 18.04.2024 - Deserturile sunt preferate de mulți romani, astfel ca sunt preparate des. Rețeta de mai jos este ideala pentru toți pretențioșii, iar gustul te va face sa te indragostești. Se prepara simplu și nu vei avea nevoie de multe ingrediente.

Retete de panettone. Cum sa faci cozonac italian acasa

09:11, 14.04.2024 - Cu aluat pufos, umplutura cu crema sau cu fructe, Panettone este nelipsit de pe masa de Paște. Te invațam pas cu pas rețeta pentru a face acasa cozonac Italian. Descopera rețete de panetrone.Ingredientele de baza sunt simple, insa modul de pregatire diferențiaza rețeta de panettone de o rețeta clasica…

Rețeta de chec delicios cu gust de cafea. Secretul care il face pufos și aromat

11:25, 08.04.2024 - Checul este unul dintre cele mai ușor de gatit deserturi, iar vestea buna este ca poți sa il combini cu aromele tale preferate. Iata cat de ușor se prepara checul cu gust de cafea, din cateva ingrediente ieftine. Daca apelezi la acest truc, aluatul tau va ieși pufos și aromat.

Cat se fierb mucenicii. Ce se intampla daca ii lași prea mult pe foc

20:55, 04.03.2024 - In fiecare an, in data de 9 martie, creștinii-ortodocși sarbatoresc Ziua Sfinților 40 de Mucenici din Sevastia. Aceasta sarbatoare are o importanța semnificativa pentru creștinii ortodocși și constituie un moment potrivit pentru a-și aduce aminte de sacrificiile pe care le-au facut inaintașii lor pentru…

Ce sunt ouale posate si cum se prepara

09:06, 01.03.2024 - Ouale sunt alimentul important de care organismul are nevoie, deoarece ajuta la funcționarea in mod optim a sistemului nervos și a creierului. Sunt consumate adesea la micul dejun și, datorita varietații lor, in multe alte rețete culinare. Mai jos iți spunem și cum sa faci acasa oua poșate.Oua poșate…

Cum ne imbracam și ce luam la sala?

16:15, 22.02.2024 - Vreți sa va simțiți increzator in timpul antrenamentului, iar in plus cautați motivație pentru provocari ulterioare? Aveți grija de o ținuta potrivita pentru sala. Selectarea acesteia nu este doar o chestiune de tendințe și de stil individual. Pe langa faptul ca va face sa va simțiți mai bine, va poate…


Ce parere ai despre aceasta stire?