Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

RETETA COZONAC DE PAŞTE: Cum să faci cei mai pufoşi COZONACI. RETETE COZONACI DELICIOSI

Publicat:

RETETA COZONAC DE PASTE

Ingrediente:

1 kg faina alba
25 g drojdie proaspata
6 oua
300 g unt
200 g zahar
300 ml lapte
1 praf de sare
½ lingurita nucsoara
150 g stafide macerate in 3 linguri de rom
100 g migdale feliate
100 g cirese confiate
50 g portocale glasate
3 linguri unt pentru stropit
zahar pudra pentru decor
coaja de lamaie si portocala rasa.

RETETE DELICIOASE DE PASTE: Cozonac pufos TUTORIAL VIDEO

RETETE DE COZONACI. In primul rand trebuie sa incalzesti foarte bine incaperea unde vei framanta. Acesta…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Secretul celui mai bun cozonac cu ciocolata. Rețeta cu care nu vei da greș

21:55, 04.05.2024 - Cozonacul este desertul tradițional romanesc nelipsit de la masa de Paște. Acest desert, cu arome bogate și textura pufoasa, face senzație de fiecare data. Daca vreți sa incercați ceva nou de sarbatorile pascale, puteți face cozonac cu ciocolata. Este absolut delicios și se face cu ingrediente puține.…

Ce a descoperit o romanca in cozonacul cumparat din magazin. A avut un șoc cand a ajuns acasa și l-a taiat

12:50, 04.05.2024 - Ce a pațit o romanca atunci cand a cumparat un cozonac. A desfacut amblajul și a avut parte de un mare șoc odata ce a vazut conținutul. Atenție mare la tot ce cumparați de Paște, riscați sa aveți parte de experiențe neplacute. Ce a gasit o romanca intr-un cozonac din comerț In ultima vreme, mai […]…

Șeful ANPC, avertisment pentru gospodine: Atenție la vopseaua pentru ouale de Paște. Ce leguma este perfecta pentru culoarea roșie

14:01, 02.05.2024 - Șeful ANPC, avertisment pentru gospodine: Atenție la vopseaua pentru ouale de Paște. Ce leguma este perfecta pentru culoarea roșie Atenție la vopseaua pentru ouale de Paște. Șeful ANPC, Paul Anghel, atrage atenția gospodinelor, in Joia Mare. Acesta le spune celor ce vor vopsi oua sa foloseasca doar…

Reteta tradiționala: Cozonacii de Paști

13:46, 01.05.2024 - In religia ortodoxa, cozonacul este considerat o paine ritualica, indulcita, care simbolizeaza bogatia, bucuria sarbatorii si transformarea spirituala. In prezent, cozonacul s-a transformat intr-o prajitura tradiționala romaneasca și bulgareasca (deși denumirea provine din termenul bulgaresc kozunak,…

Cozonac fara framantare, rețeta pentru incepatori. Nicio gospodina nu da greș, iese pufos și cu un gust divin 

13:35, 30.04.2024 - Cozonacul este nelipsit de pe masa de Paște, insa acest desert tradițional nu trebuie sa iți ia o zi ca sa il prepari. Exista rețete foarte simple, inclusiv de cozonac fara framantare, in care tot ce trebuie sa faci este sa pui ingredientele impreuna, sa le amesteci și sa lași aluatul sa creasca singur.…

Cati cozonaci ies dintr-un kilogram de faina. Calculul patiserilor in functie de tavile folosite

20:00, 26.04.2024 - Te pregatești pentru masa organizata de Paște? Playtech Știri iți dezvaluie secretele patiserilor pentru cel mai bun cozonac. Calculul celor experimentați in domeniu iți arata cata faina sa folosești, in funcție de cați cozonaci vrei sa pui pe masa. Cate deserturi poți prepara din 1 kilogram de faina.…

Rețeta de cozonac pentru Paște cu care nu da greș nicio gospodina. Iese pufos și gustos. Nu e nevoie nici de framantare 

18:10, 26.04.2024 - Cozonacul este emblematic pentru sarbatorile de Paște și Craciun, insa acesta poate fi destul de greu de facut daca nu ai mai facut pana acum. Din fericire, ți-am pregatit rețeta de cozonac pentru Paște cu care nu da greș nicio gospodina. Se face super simplu și nu trebuie nici macar sa framanți la…

Cozonac mare și pufos dupa o rețeta veche de 170 de ani. Marii bucatari nu uitau niciodata de acest ingredient secret

10:50, 07.04.2024 - Dupa cum bine știe toata lumea, atat de Paște, cat și de Craciun, bunicile se grabeau sa faca cel puțin un cozonac mare și pufos, dar cum ar fi sa faci unul dupa o rețeta veche de 170 de ani, la care marii bucatari nu uitau niciodata de ingredientul secret? Cozonacul, nelipsita tradiție de Paște […]…


Ce parere ai despre aceasta stire?