Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Restricții de viteză pe calea ferată, între Sântana și Gurahonț, din cauza caniculei care aduce temperaturi de peste 50 de grade Celsius la nivelul șinelor de tren

Publicat:

de CFR SA anunta ca, luni dupa-amiaza, traficul feroviar se desfasoara in conditii speciale, cu limitarea vitezei de circulatie a trenurilor,... The post Restricții de viteza pe calea ferata, intre Santana și Gurahonț, din cauza caniculei care aduce temperaturi de peste 50 de grade Celsius la nivelul șinelor de tren appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Temperaturi de vara in acest weekend. Cand se vor intoarce ploile

14:05, 13.04.2024 - ANM anunța valori termice cu mult peste normalul acestei perioade. In acest weekend vom avea maxime de 32 de grade Celsius. Weekendul va aduce o vreme mult mai... The post Temperaturi de vara in acest weekend. Cand se vor intoarce ploile appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Trenurile circula pe un singur fir pe rutele Pasarea – Branesti si Fundulea – Branesti din cauza copacilor cazuti pe calea ferata

15:55, 02.04.2024 -   ”Traficul feroviar este restrictionat la aceasta ora pe un singur fir de circulatie pe intervalele Pasarea – Branesti si Fundulea – Branesti, din cauza copacilor smulsi de rafalele puternice de vant si cazuti pe calea ferata”, informeaza  Compania Nationala de Cai Ferate “CFR” SA.   Trenurile circula…

Nu e pacaleala de 1 Aprilie: record de temperatura de 29 grade Celsius, la Vaslui

17:05, 01.04.2024 - RECORD… Prima zi de aprilie aduce in județul Vaslui temperaturi record pentru aceasta perioada a anului. Pe 1 aprilie s-a ajuns pana la 29 de grade Celsius. “Este maxima istorica in județul Vaslui și posibil ca, intr-o ora sau doua, chiar sa mai creasca. Cu toate acestea, temperaturi apropiate de aceasta…

Alerta ANM! Dupa temperaturi de 25 de grade Celsius, vin ploile! Cand se schimba vremea in toata țara

20:20, 31.03.2024 - Meteorologii au revenit cu un anunț important! Au fost zile cu soare și temperaturi record de vara, dar lucrurile se vor schimba. In majoritatea zonelor din țara urmeaza sa inceapa ploile și fenomenele extreme. Iata ce zone sunt vizate și din ce zi se schimba vremea!

Temperaturi de pana la 29 de grade Celsius, in weekend. Cel mai calduros final de martie din ultimii 70 de ani.

16:50, 29.03.2024 - Meteorologii avertizeaza ca in acest weekend s-ar putea inregistra cel mai calduros final de martie din ultimii 70 de ani, iar in unele zone ale Romaniei maximele termice vor ajunge pana la 29 de grade Celsius.

Luna martie aduce temperaturi sub zero grade la Cluj-Napoca

08:30, 28.02.2024 - Deși luna februarie a adus temperaturi mai ridicate fața de nivelul normal al perioadei, cu pana la 20 de grade Celsius, in luna Martie vor reveni ninsorile. La Cluj-Napoca minimele coboara sub zero grade. 

Un front de aer cald va aduce 20 de grade Celsius in Romania

08:50, 19.02.2024 - Dupa o ușoara racire a vremii in ultimele zile, luna februarie ar putea inregistra un nou record de caldura. Directorul ANM, Elena Mateescu, spune ca... The post Un front de aer cald va aduce 20 de grade Celsius in Romania appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Haos pe calea ferata. Un tren defect blocheaza circulația feroviara intre Calafat și Craiova

10:00, 14.02.2024 - Compania Naționala de Cai Ferate CFR SA informeaza ca circulația feroviara este inchisa la aceasta ora pe secția CF Craiova - Calafat, din cauza defectarii unui tren Regio intre stațiile Bailești – Portarești.


Ce parere ai despre aceasta stire?