Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reprezentanții Primăriei explică din ce cauză au apărut șobolani în centrul capitalei. Ce măsuri au fost luate

Publicat:

Dupa ce acum doua zile pe internet au aparut imagini video in care mai multi sobolani au fost surprinsi plimbansu-se pe strada Ismail din capitala, au venit astazi cu explicații. Potrivit lor, aceștia ar fi aparut din cauza ca locatarii din zona hranesc porumbeii, iar in consecința se inmulțesc rozatoarele.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

 In centrul capitalei un barbat de 28 de ani a fost ranit prin impușcare

20:05, 30.04.2024 - Acum citeva minute, in centrul capitalei, la intersecția strazilor Ismail și 31 august, un barbat de 28 de ani a fost ranit prin impușcare. Polițiștii BPRO in comun cu cei ai INSP au intervenit operativ și au identificat, localizat și reținut persoana care a tras din arma. Este vorba despre un barbat…

Toate școlile primare au fost inchise din cauza caldurii: in ce țara au fost luate astfel de masuri

10:05, 30.04.2024 - In Bangladesh, toate școlile primare au fost inchise din cauza caldurii extrem de mari - temperatura a crescut peste 43 de grade Celsius. Activitatea instituțiilor de invațamint din unele regiuni ale țarii, inclusiv din capitala Dhaka, a fost, de asemenea, suspendata. {{742000}}Orele in școli sint anulate…

Florin Salam, in centrul unui nou scandal. Nu a mai aparut la un concert: ‘Din cauza neseriozitații artistului’

08:25, 14.03.2024 - Florin Salam lovește din nou. Celebrul manelist, recunoscut pentru problemele sale din ultima perioada, este din nou in centrul unui scandal de zile mari. Manlelistul a intrat din nou in atenția oamenilor, dupa ce nu s-a mai prezentat la un concert, spre dezamagirea tuturor fanilor. Florin Salam nu…

Trei dintr-o lovitura: Un Mercedes, un Audi și un Renault, avariate, dupa un accident din centrul capitalei

17:05, 13.03.2024 - Un accident s-a produs in aceasta dimineața pe strada Vasile ALecsandri din capitala. Potrivit polițiștilor au fost implicate trei unitați de transport: Renault, Audi și Mercedes, iar in urma accidentului nici o persoana nu a avut de suferit.

(video) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

13:45, 08.03.2024 - Astazi, de Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere au organizat un marș feminist in capitala. In legatura cu aceasta Primaria a anunțat despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(live/update) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

12:25, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere organizeaza un marș feminist. Primaria anunța despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(live) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

12:11, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere organizeaza un marș feminist. Primaria anunța despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).


Ce parere ai despre aceasta stire?