Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reprezentant NASA: "Vom descoperi viaţă extraterestră în următorii 20 de ani!"

Publicat:

Cele 100 milioane de sisteme solare din galaxia noastra (, n.r.) sunt capabile sa sustina forme de viata extraterestra, spune una dintre predictiile "conservatoare" formulate de savantii de la NASA.

, astronom NASA, sustine ca oamenii vor gasi forme de viata extraterestre in urmatorii 20 de ani, iar acestea au cele mai mari sanse sa se afle in afara .

Cu ocazia unei discutii publice organizate luni la Washington, NASA si-a prezentat programul de cautare a vietii extraterestre in Univers prin intermediul unor telescoape actuale si viitoare.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

FMI anticipeaza ca Europa de Est sa devanseze sudul continentului in ceea ce privește standardul de viața

13:00, 08.05.2024 - La aproape patru decenii de la colapsul URSS, standardele de viata din tarile care au iesit de pe orbita Uniunii Sovietice pentru a se alatura UE urmeaza sa le devanseze pe cele ale tarilor din sudul blocului comunitar.

Exista viata pe o luna a planetei Jupiter? NASA va trimite o sonda catre Europa pentru a afla ce se intampla pe satelit

14:06, 13.04.2024 - Exista extraterestri care „se balacesc” in apa aflata sub suprafata unei luni inghetate a planetei Jupiter? NASA a prezentat o sonda interplanetara care a fost construita pentru a incerca sa descopere ceea ce se intampla pe satelitul Europa, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Se schimba tot ceea ce se știa pana acum: Ar putea exista viața pe 'Luna' lui Jupiter. NASA a prezentat sonda care ar putea descoperi acest lucru / VIDEO

22:51, 12.04.2024 - Exista extraterestri care "se balacesc" in apa aflata sub suprafata unei luni inghetate a planetei Jupiter? NASA a prezentat joi o sonda interplanetara care a fost construita pentru a incerca sa descopere ceea ce se intampla pe satelitul Europa, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Geoana, intrebat daca va candida la prezidentiale: Dupa iulie, voi putea sa comunic ce vreau sa fac cu viata mea

00:35, 17.03.2024 - Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoana va anunța daca intenționeaza sau nu sa candideze la alegerile prezidențiale dupa summitul Alianței de la Washington din iulie. El a precizat ca pentru a nu pleca in acelasi timp cu secretarul general al NATO, in luna octombrie, atunci cand le expira mandatele,…

Cine este Ionuț Sugacevschi, cunoscut sub numele de Jaguaru. Participa la „Insula de 1 milion” și are afaceri de succes

15:25, 14.03.2024 - Ionuț Sugacevschi e printre cei 50 de concurenți care participa la „Insula de 1 milion”, emisiunea care incepe sambata, 16 martie, la Kanal D. In trecut, el a concurat și la „Exatlon”. Pe 16 martie, la ora 21:00, la Kanal D are loc premiera reality-ului de aventura „Insula de 1 milion". Competiția,…

Klaus Iohannis candideaza la șefia NATO. Cine este principalul sau contracandidat

18:05, 12.03.2024 - Președintele Klaus Iohannis a declarat marți, 12 martie, ca intra in competitie pentru functia de secretar general al NATO, deținuta acum de Jens Stoltenberg, intrucat actualul context de securitate trebuie sa duca la o asumare mai mare a responsabilitații Romaniei in structurile de conducere euroatlantice.…

O luna a lui Jupiter produce suficient oxigen pentru a ține in viața un milion de persoane timp de o zi

16:56, 10.03.2024 - Este vorba despre Europa, care produce 1.000 de tone de oxigen la fiecare 24 de ore. NASA a anunțat saptamana aceasta ca oxigenul generat de acest satelit este suficient pentru a ține in viața un milion de oameni timp de o zi.


Ce parere ai despre aceasta stire?