Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Repoziționarea Volkswagen ar putea dura 2-3 ani (Matthias Mueller )

Publicat:

Volkswagen se afla intr-un proces de revizuire care necesita timp, dupa ce producatorul auto a adoptat o noua structura a companiei și a ajustat strategia brandurilor sale, pe fondul scandalului declanșat de manipularea testelor de poluare, a afirmat, miercuri, directorul general al VW, , transmite Reuters.

'Repoziționarea grupului va dura cu certitudine 2-3 ani și va fi un proces dificil', a explicat șeful VW, într-un interviu acordat publicației germane 'Wirtschaftswoche'.

susține ca ar prefera ca VW sa-și depașeasca rivalii în…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un proces de 1,3 miliarde de dolari din Marea Britanie acuza Amazon ca a folosit incorect datele micilor vanzatori

10:01, 07.06.2024 - Amazon se confrunta cu un proces colectiv de un miliard de lire sterline (1,3 miliarde de dolari) din partea unor retaileri britanici care sustin ca platforma online le-a folosit abuziv datele pentru a-si creste propria cota de piata si profiturile, transmite Reuters, potrivit news.ro

Batalia coloșilor: Pfizer a caștigat un proces cu rivalii de la AstraZeneca. Au de platit o suma uriașa

19:30, 20.05.2024 - AstraZeneca datoreaza Pfizer daune de 107,5 milioane de dolari, potrivit deciziei unui juriu federal din Delaware, care a constatat ca medicamentul de succes Tagrisso al AstraZeneca a incalcat drepturile de brevet ale Wyeth, detinuta de Pfizer, transmite Reuters, informeaza News.ro.

Decizia unui tribunal rus: Activele și conturile Deutsche Bank din Rusia vor fi sechestrate intr-un proces legal

17:30, 18.05.2024 - Un tribunal rus a ordonat ca activele, conturile, proprietatile si actiunile Deutsche Bank din Rusia sa fie sechestrate, ca parte a unui proces care implica banca germana, au aratat documentele instantei, citate de Reuters.

VIDEO Prietenia, nu relatiile romantice, subiectul comediei ''Babes'', regizata de Pamela Adlon

14:35, 16.05.2024 - Regizoarea Pamela Adlon considera ca obsesia Hollywoodului cu filmele de dragoste s-a estompat si a lasat loc mai multor povesti despre prietenie, asa cum este si comedia regizata de ea, ''Babes'', scrie Reuters.''Timpul povestilor de dragoste a trecut.

Prima dezbatere prezidențiala americana va avea loc, in premiera, in iunie. Biden și Trump au convenit locul și data

19:20, 15.05.2024 - Președintele SUA, Joe Biden, se va confrunta in prima dezbatere electorala cu rivalul sau, fostul președinte Donald Trump, pe 27 iunie, dupa ce ambii candidați au acceptat invitația postului CNN, relateaza Reuters.

Rusia susține ca a doborat 10 rachete ATACMS lansate de Ucraina deasupra peninsulei Crimeea

09:01, 15.05.2024 - Ministerul Apararii rus a anuntat miercuri ca fortele sale aeriene au distrus 10 rachete cu raza lunga de actiune de tip ATACMS lansate de armata ucraineana in cursul noptii asupra peninsulei ucrainene Crimeea, relateaza Reuters.

Proces uriaș - Guvernul Ungariei da in judecata gigantul lanț de magazine austriac Spar!

00:00, 26.04.2024 - Guvernul ungar intentioneaza sa dea in judecata lantul austriac de supermarketuri Spar pentru defaimare, a declarat joi seful de Cabinet al premierului ungar Viktor Orban, Gergely Gulyas, transmite Reuters. "Vor fi demarate procedurile juridice impotriva Spar, cel mai probabil pentru defaimare", a spus…

„Au folosit șocuri electrice”. Un barbat torturat de ruși in teritoriile ocupate din Ucraina a intentat in premiera un proces in Argentina

11:55, 16.04.2024 - Un cetațean ucrainean al carui nume nu a fost dat publicitații a intentat pentru prima data un proces penal la Curtea Federala din Argentina cu privire la tortura care i-a fost aplicata pe teritoriul Ucrainei ocupat de Rusia, relateaza Reuters.Barbatul care nu a dorit sa i se faca cunoscut numele din…


Ce parere ai despre aceasta stire?