Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Relaţiile SUA-China se tensionează în Pacific, iar Kissinger stă la sfat cu chinezii despre „filosofia diplomaţiei”. China la zi

Publicat:

In materialul de astazi al revistei presei ,,China la zi”, va prezentam o declaratie de presa publicata pe site-ul oficial al MAE chinez si trei texte din mass-media chineza de la sfarsitul lunii mai si inceputul lunii iunie.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șeful diplomației americane incearca sa remedieze relațiile cu China

20:26, 21.04.2024 - Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, se va deplasa saptamana viitoare la Beijing si Shanghai, in incercarea de a atenua tensiunile si de a stabiliza relatiile dintre Statele Unite si China.

China acuza alianta de aparare Australia-Marea Britanie-SUA ca risca proliferarea nucleara in Pacific

21:00, 20.04.2024 - Beijingul a acuzat sambata tarile din alianta de aparare Australia-Marea Britanie-SUA, AUKUS, care intentioneaza sa echipeze Australia cu submarine cu propulsie nucleara, ca isi asuma riscul proliferarii nucleare in Pacific, relateaza AFP.

Cum pacalesc Rusia și China taxele și sancțiunile, de fapt. Comerțul cu deșeuri ar fi paravan pentru cupru

14:40, 15.04.2024 - De la declanșarea conflictului din Ucraina, Rusia a intrat sub sancțiunile occidentale, ramase in picioare și astazi, dar paradoxal, economia ruseasca bubuie. In acest context multe voci au comentat modul cum pacalesc Rusia și China taxele și sancțiunile, de fapt fiind vorba de comerțul cu deșeuri,…

Chinezii de la Chery ar putea construi mașini la fosta fabrica Nissan din Barcelona

16:55, 13.04.2024 - Compania chineza Chery este aproape de o ințelegere cu guvernul Spaniei pentru a construi mașini in aceasta țara. Mașinile marcii asiatice vor fi produse la fosta uzina Nissan din Barcelona, Spania. In viitorul apropiat, compania chineza Chery va incepe sa produca mașini in Spania, tansmite Automarket…

China vrea sa iși dezvolte relațiile cu Coreea de Nord

10:56, 13.04.2024 - A treia cea mai importanta persoana din ierarhia de conducere a statului chinez a afirmat, cu prilejul unei vizite rare la Phenian, ca tara sa doreste "sa dezvolte" relatiile cu Coreea de Nord, au relatat sambata mass-media oficiale nord-coreene, relateaza AFP.

China și Rusia iși consolideaza cooperarea strategica. Wang Yi și Serghei Lavrov, discuții despre relațiile bilaterale. „Un viitor luminos”

09:41, 09.04.2024 - Pe fondul relațiilor internaționale in continua evoluție, șeful diplomației chineze, Wang Yi, a evidențiat marți, in cadrul unei intrevederi cu ministrul de externe rus, Serghei Lavrov, dorința Chinei de a consolida cooperarea strategica cu Moscova.

China schimba discursul pe tema ajutorului militar pentru Rusia: mesajul primit de șeful diplomației ucrainene

17:20, 18.02.2024 - Diplomația chineza susține intr-un comunicat ca Beijingul nu ofera „arme letale” Moscovei, dar nu spune nimic despre alte tipuri de arme, in condițiile in care pana acum susținea sus și tare ca nu sprijina militar partea agresoare din razboiul din Ucraina.

Rusia și China intensifica relațiile de cooperare

19:25, 08.02.2024 - Rusia și China trebuie sa reziste in comun amestecului forțelor externe in afacerile lor interne. Acest lucru a fost declarat de președintele chinez Xi Jinping in timpul unei conversații telefonice cu președintele rus Vladimir Putin. „China și Rusia trebuie sa intensifice cooperarea strategica, sa protejeze…


Ce parere ai despre aceasta stire?