Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reinhold Lopatka va sosi la noi cu misiune diplomatică şi umanitară

Publicat:

In perioada 17-18 martie curent, Secretarul de Stat in cadrul Ministerului Afacerilor Europene si Internationale al , , va efectua o vizita de lucru in , la invitatia viceministrului afacerilor externe si integrarii europene, .

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

SUA, un nou pachet de sprijin pentru Republica Moldova. Antony Blinken este așteptat la Chișinau

07:06, 29.05.2024 - Secretarul de stat american Antony Blinken va discuta miercuri la Chisinau despre sprijinul Statelor Unite pentru ca Republica Moldova sa faca progrese in ceea ce priveste aderarea sa la UE si securitatea energetica, a anuntat Departamentul de Stat.

Antony Blinken merge in Republica Moldova

22:46, 24.05.2024 - Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, se va deplasa saptamana viitoare in Cehia si Republica Moldova, urmand ca la Praga sa participe la o reuniune informala a ministrilor de externe din tarile NATO, a indicat vineri Departamentul de Stat intr-un comunicat, noteaza Reuters, preluat de Agerpres.

Secretarul de Stat al SUA Antony Blinken ar putea vizita Republica Moldova curind

11:41, 23.05.2024 - Oficialii de la Chișinau și din SUA discuta in aceste zile despre o posibila vizita in Republica Moldova a Secretarul de Stat al SUA Antony Blinken, au declarat pentru G4Media surse oficiale. Aceasta ar fi a doua vizita a șefului diplomației americane la Chișinau dupa cea din martie 2022. Perfectarea…

Blinken incepe cea de-a șaptea misiune diplomatica in Orientul Mijlociu

10:25, 29.04.2024 - Secretarul de stat american, Antony Blinken, incepe luni cea de-a șaptea misiune diplomatica in Orientul Mijlociu de la inceputul razboiului dintre Israel și Hamas, in urma cu mai bine de șase luni.

Razboi in Gaza, ziua 205. Secretarul de stat al SUA, la cea de-a saptea misiune diplomatica in Orientul Mijlociu

10:20, 29.04.2024 - Secretarul de stat american Antony Blinken incepe luni cea de-a șaptea misiune diplomatica in Orientul Mijlociu de la inceputul razboiului dintre Israel și Hamas, in urma cu mai bine de șase luni. Razboiul a continuat de la atacurile ucigașe ale Hamas asupra Israelului din 7 octombrie, fara sa se intrevada…

Sondaj: Mircea Geoana, favoritul moldovenilor cu cetațenie romana pentru alegerile prezidențiale

20:55, 16.04.2024 - Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, se afla pe primul loc in intentiile de vot la alegerile prezidentiale ale cetațenilor romani din Republica Moldova, potrivit unui sondaj realizat de Centrul de Investigații Sociologice și Marketing „CBS-Research”.

Proiect de lege in Republica Moldova pentru a retrage cetatenia persoanelor care figureaza pe lista sanctiunilor internationale

19:36, 13.04.2024 - Cetatenii moldoveni care figureaza pe lista sanctiunilor internationale risca sa ramana fara cetatenia Republicii Moldova, potrivit unui proiect de lege votat de Parlamentul de la Chisinau in prima lectura.

Secretarul general adjunct al Consiliului Europei va intreprinde o vizita in R.Moldova

07:20, 05.04.2024 - Secretarul general adjunct al Consiliului Europei, Bjørn Berge, va vizita Republica Moldova in perioada 8-9 aprilie. Oficialul va discuta cu ministra Justiției, Veronica Mihailov- Moraru, dar și cu alți oficiali de la Chișinau, despre calitatea serviciilor medicale pentru deținuți, precum și aspecte…


Ce parere ai despre aceasta stire?