Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Regizorul și actorii din distribuție spun că noul film Star Wars, ''The Last Jedi'', va fi "intens"

Publicat:

Starurile filmului ": ", care va fi lansat in cinematografele din SUA la 15 decembrie, le-au dezvaluit duminica fanilor o serie de detalii din noul episod al francizei de succes, dar s-au ferit sa ofere informații privind intriga filmului, relateaza DPA.

"În primul și în primul rând am vrut sa-l facem sa fie un film așa ca exista intensitatea și exista opera", a declarat regizorul în cadrul unei conferințe de presa de la .

"Dar asta înseamna…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea filmului! Un celebru actor a fost ucis. Mama sa a fost cea care a dat trista veste / FOTO

10:11, 27.05.2024 - Tragedie in lumea filmului internațional. Un cunoscut actor a fost ucis. Mama lui Johnny Wactor a declarat ca actorul a fost impușcat atunci cand s-a apropiat de trei barbați care se aflau langp mașina lui, in Los Angeles.

VIDEO Doliu imens in lumea filmului mondial: A murit un regizor legendar

20:01, 24.05.2024 - Regizorul american Morgan Spurlock, care a devenit cunoscut datorita documentarului sau despre McDonald's, "Super Size Me" (2004), nominalizat la Oscar, a murit din cauza complicatiilor provocate de un cancer, a anuntat vineri familia sa intr-un comunicat, informeaza AFP.

VIDEO Telenovela 'Bennifer' și alimenteaza speculațiile. Jennifer Lopez, fara Ben Aflleck la premiera filmului Atlas

02:45, 22.05.2024 - Speculatiile privind separarea dintre Ben Affleck si Jennifer Lopez continua peste Ocean. Luni seara, artista de origine portoricana a participat la premiera celui mai recent film al ei, Atlas, in Los Angeles. Ea nu a fost insotita de Afflleck, dar purta verigheta.

Cuplul „Bennifer" adancește zvonurile despre divorț. Jennifer Lopez, fara Ben Aflleck la premiera filmului Atlas, noua producție Netflix

11:30, 21.05.2024 - Speculatiile privind separarea dintre Ben Affleck si Jennifer Lopez continua peste Ocean, scrie News.ro. Luni seara, artista de origine portoricana a participat la premiera celui mai recent film al ei, Atlas, in Los Angeles. Ea nu a fost insotita de Afflleck, dar purta verigheta.

Doliu in lumea filmului: Roger Corman, regizorul care i-a descoperit pe Martin Scorsese si Robert De Niro a murit

12:45, 12.05.2024 - Regizorul si producatorul american Roger Corman, cunoscut pentru filmele sale cu buget redus lansate intr un ritm vertiginos, a murit la varsta de 98 de ani, a anuntat sambata familia sa, citata de presa din Statele Unite. Regizorul si producatorul american Roger Corman, cunoscut pentru filmele sale…

Doliu in lumea filmului! Regizorul care i-a descoperit pe Martin Scorsese și Robert De Niro a murit la varsta de 98 de ani

11:40, 12.05.2024 - Regizorul si producatorul american Roger Corman, cunoscut pentru filmele sale cu buget redus lansate intr-un ritm vertiginos, a murit la varsta de 98 de ani, a anuntat sambata familia sa, citata de presa din Statele Unite.

Distributia originala a filmului The Blair Witch Project cere plati retroactive odata cu anuntarea unui reboot

10:20, 22.04.2024 - Starurile din "The Blair Witch Project" au cerut mai multe compensatii pentru munca lor la filmul original, precum si "consultari semnificative" pentru orice reboot si continuari, dupa ce s-a anuntat ca franciza horror va fi readusa pe ecrane, scrie The Guardian, potrivit news.o.

Starurile sunt tratate regește la Oscaruri! 120 de bucatari pregatesc un meniu opulent

16:15, 08.03.2024 - Pe 10 martie are loc cel mai important eveniment din industria cinematografica. Pregatirile pentru cea de-a 96-a ediție a Premiilor Oscar sunt pe ultima suta de metri la Dolby Theatre, in Los Angeles. Starurile de la Hollywood se vor delecta cu un meniu de 5 stele, pregatit de celebrul chef austriac…


Ce parere ai despre aceasta stire?