Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Regizorul Bohemian Rhapsody, acuzații grave de agresiune sexuală împotriva minorilor

Publicat:

Regizorul american este acuzat de patru barbati ca ar fi intreținut relatii sexuale cu ei pe vremea cand erau minori. Jurnaliștii de la „” au publicat miercuri rezultatele unei investigații ce-l vizeaza pe regizorul filmului Bohemian Rhapsody. Cei patru barbați il acuza pe Singer ca i-ar fi sedus și violat pe cand aceștia... -ul , acuzații grave de agresiune sexuala impotriva minorilor apare prima data in TaBu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acuzații grave ale rectorului SNSPA, Remus Pricopie, impotriva lui Mircea Geoana: 'Face lucruri care NU se fac!'

17:50, 09.04.2024 - Remus Pricopie, rectorul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), iși exprima preocuparea fața de comportamentul lui Mircea Geoana, Secretar General Adjunct al NATO, subliniind un mod de comunicare publica pe care il considera inadecvat și impotriva eticii diplomatice.

Angelina Jolie, noi acuzații grave impotriva fostului soț. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt

18:45, 06.04.2024 - Scandalul de la Hollywood continua! Angelina Jolie a facut noi acuzații impotriva fostului ei soț, alaturi de care a trait o poveste de dragoste vreme de ani la rand. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt. Ce s-a discutat din nou la Curtea Superioada din Los Angeles.


Ce parere ai despre aceasta stire?