Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

RED Nord și RED Nord-Vest cer majorarea tarifelor

Publicat:

S.A. ”RED Nord” si S.A. „ de distributie Nord” solicita majorarea tarifelor la serviciile de distribuirea a energiei electrice, transmite NOI.md. pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat pe pagina sa web www.anre.md cererea parvenita de la S.A. „RED Nord-Vest” si S.A. „ de distributie Nord” privind majorarea tarifelor reglementate l

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Benzina se scumpește, iar motorina se ieftinește: Cat vor costa maine carburanții și unde gasești cele mai mici prețuri

12:30, 25.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 26 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu doi bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu opt bani mai puțin.

Benzina, mai scumpa și maine: TOP 3 stații unde gasesti cele mai mici prețuri la carburanți

12:10, 16.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 17 aprilie. Astfel, benzina se scumpește cu inca 2 bani, iar prețul motorinei scade cu 4 bani.

Prețul motorinei coboara sub 22 de lei per litru, in weekend: Cu cat se scumpește benzina

12:06, 22.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat prețurile la carburanți pentru weekend. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu 11 banuți mai mult, iar pentru cel de motorina - cu 2 bani mai puțin.

Carburanții, mai scumpi și in weekend: Cat va costa benzina și motorina

12:51, 15.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat prețurile la carburanți pentru 16-18 martie. Astfel, in acest weekend, șoferii vor achita pentru litrul de motorina cu un banuț mai mult, iar pentru cel de benzina - cu 2 bani mai scump.

Motorina, mai ieftina in weekend: Ce prețuri a afișat ANRE la inceput de primavara

12:05, 01.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru urmatoarele zile. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 12 bani, iar prețul la benzina va fi mai scump cu un ban.

Sfarșit de iarna cu ușoare ieftiniri la pompa: Cat vor achita maine soferii pentru carburanti

12:11, 28.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 29 februarie. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 10 bani iar prețul la benzina ramane neschimbat.

Furnizorii de energie termica solicita reducerea tarifelor pentru caldura

17:25, 26.02.2024 - Patru furnizori de energie termica din țara au depus la Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) proiectele de ajustare a tarifelor. Astfel, Antermo din Anenii Noi solicita un tarif de peste 2100 de lei, cu 320 de lei mai mic decit cel actual. Și cei doi furnizori din municipiul Comrat…

Gazul, mai ieftin de astazi: Noile tarife au intrat in vigoare

09:30, 23.02.2024 - Consumatorii din intreaga țara vor achita mai puțin pentru gaz, de astazi, 23 februarie. Noile tarife, aprobate de Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica, au fost publicate in Monitorul Oficial.


Ce parere ai despre aceasta stire?