Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Record absolut pe scena Ham Talent! Balik a făcut un show total printre 120 de beţe!

Publicat:

Dupa spectacolul oferit în preselectii, Balik a stabilit un record absolut chiar pe scena de la ! A încercat sa treaca prin 120 de bete!

 Extrem de mândru de câinele sau campion, a venit la &"Ham talent&" ca sa arate ca Balik merita sa intre în finala!

este rasfațatul familiei și nu este tocmai greu de crezut, caci Balik face senzație la fiecare apariție.

Numarul din aceasta seara a fost unul cu adevarat incredibil, așa ca Balik a mers mai departe!

In fiecare DUMINICA, vezi cea mai noua…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Diana și Silvestru Șoșoaca, impersonați pe scena iUmor de Serban Georgevici și Claudia Susanu, intr-o ediție speciala

14:45, 10.05.2024 - Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, intr-o ediție cu totul speciala a emisiunii iUmor, in care va fi ales Președintele Juriului, telespectatorii vor putea urmari o o serie de momente speciale, puse in scena de vedete autohtone, inspirate din politica romaneasca.

Vacanțele pe care romanii le-au luat cu asalt: Record absolut de rezervari

22:15, 10.04.2024 - Cererea pentru croaziere a revenit, depasind nivelul prepandemic. Croazierele in Caraibe, Asia sau Emirate sunt tot mai cautate, dar Marea Mediterana ramane in topul preferintelor, anunța Ziarul Financiar.Agentia de turism Croaziere.

Nury Guney revine pe scena iUmor cu un numar savuros, duminica, de la ora 20.00, la Antena 1 ,,Dupa ce bei horinca, ți se schimba naționalitatea in maramureșean!”

23:05, 05.04.2024 - Cele mai spectaculoase momente artistice, numere inedite și concurenți talentați se vad duminica, de la 20.00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, in cel mai nou episod iUmor – Alege comedia sezonul 16.

Numar spectaculos cu ventriloci pe scena iUmor, duminica, la Antena 1! Delia: „Sufletul meu s-a hranit cu acest moment!”

11:45, 28.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Massif: Record de participanți in cea de a treia seara a festivalului din Poiana Brasov

09:05, 18.03.2024 - A treia zi a Festivalului Massif a inregistrat un record de participanți, peste 17.000. Scena G.O.A.T a oferit live-uri legendare, duo-ul Chase & Status, Deliric X Silent Strike și Killa Fonic, iar germanul Claptone a animat atmosfera la mainstage. Stațiunea Poiana Brașov a fost, pentru a treia zi consecutiv,…

Record absolut in trafic, Un șofer a reușit ”o performanța de invidiat”

14:25, 11.03.2024 - Un barbat de 50 de ani a fost privat de dreptul de a conduce, dupa ce mașina la volanul careia se afla a fost fixata timp de 8 luni cu ajutorul sistemului automatizat de supraveghere a circulației rutiere cu 335 de incalcari. Barbatul circula pe ruta Chișinau-Tiraspol cu un Volkswagen Crafter. Pentru…

Benfica – Vizela 6-1 si Braga – Farense 2-1 au fost LIVE VIDEO in AntenaPLAY. Spectacol total in Liga Portugal

03:05, 19.02.2024 - Meciul Benfica – Vizela, scor 6-1, a putut fi urmarit in format LIVE VIDEO in AntenaPLAY. A fost show total pe Da Luz. Gazdele au dat recital si au inscris din toate pozitiile! Bemfoca este lider in Liga Portugal. Campioana din Liga Portugal s-a distrat cu „lanterna roșie” si s-a distantat la trei puncte…


Ce parere ai despre aceasta stire?