Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Recensământul vieții marine. Știm prea puțin despre viața din adâncurile oceanelor

Publicat:

de Elena Voinea ”Pornim intr-o cursa contra-cronometru pentru descoperirea de noi specii marine inainte ca acestea sa fie pierdute pentru totdeauna”. Fraza ii aparține lui Yohei Sasakawa, de la Nippon Foundation. Organizația sa finanțeaza, alaturi de britanicii de la Oceanographic, un așa-numit ”recensamant al oceanelor.” Proiectul, lansat joi, 27 aprilie, vizeaza identificarea a 100.000 de specii noi in urmatorii zece ani. Organizatorii, citați de CNN, spun ca se știe prea puțin despre viața din adancurile oceanelor: din 2,2 milioane de specii care s-ar afla in mari și oceane, doar 240 000 au…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Profesioniștii de HR din Cluj-Napoca sunt invitați, pe 14 mai, la conferința „Magnetico”. Talent Acquisition, Employer Branding și Employee Experience – elementele cheie ale ediției din 2024

20:35, 09.05.2024 - Proiectul „MAGNETICO. How to attract and retain talents improving employer branding and creating meaningful HR practices” ajunge și in 2024 la Cluj-Napoca. Profesioniștii de resurse umane locali sunt invitați, pe 14 mai 2024, la Grand Hotel Italia, pentru a dezbate și analiza provocarile cu care se…

Decizia care ridica mari semne de intrebare. De ce s-a opus Rusia INTERZICERII amplasarii de arme in spațiu?

13:25, 25.04.2024 - Rusia s-a opus miercuri prin veto unei rezolutii a Consiliului de Securitate al ONU, redactata de SUA, care cerea tarilor sa previna o cursa a inarmarii in spatiul cosmic, o miscare ce a determinat Statele Unite sa se intrebe daca Moscova ascunde ceva.Votul a avut loc dupa ce Washingtonul a acuzat Moscova…

Stare de alerta maxima: Unde ar putea avea loc un nou dezastru meteorologic

19:35, 19.04.2024 - Țarile din America Latina ar trebui sa fie in stare de alerta maxima, deoarece fenomenul meteorologic cunoscut sub numele de El Nino se transforma rapid in La Nina. Despre aceasta au declarat experții in cadrul unui panel organizat de Organizația pentru Alimentație și Agricultura a Națiunilor Unite…

A fost semnat Memorandumul de finanțare a stadionului „Gheorghe Hagi”. Proiectul e de-a dreptul impresionant!

19:40, 05.04.2024 - Primaria Constanța a anunțat vineri ca a fost semnat Memorandumul de finanțare pentru ridicarea unui stadion nou, dedicat constanțenilor dar și marelui fotbalist – Gheorghe Hagi. Documentul a fost semnat de ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice și Administrației, Adrian-Ioan Veștea, iar in cel mai…

Certificat de Urbanism, eliberat de municipalitate, pentru desfiintarea unor cladiri pentru construirea noului CET Constanta

16:35, 01.04.2024 - Primaria Constanta a eliberat un certificat de urbanism pentru UAT Municipiul Constanta, prin primar Vergil Chitac. Prin CU 770 din data de 29 martie 2024, primaria a eliberat documentatia necesara pentru "Sursa de producer energie utila termica si electrica prin cogenerare de inalta eficienta in municipiul…

Moldova joaca tare cu Rusia. Nu vrea sa permita unei delegații ruse sa participe la Conferința FAO de la Chișinau/ Reacția ONU

08:45, 20.03.2024 - Ministerul de Externe al Republicii Moldova nu doreste sa vada delegația Rusiei la sesiunea Organizației pentru Alimentație și Agricultura a Națiunilor Unite (FAO, Food and Agriculture Organization) de la Chișinau, a declarat ambasadorul Rusiei, Oleg Vasnețov, corespondentului TASS citat de stiripesurse.md…

De ce e important studiul prezentat astazi de OCDE. Cu ce echivaleaza procesul de aderare lansat de Guvernul Ciuca

12:30, 12.03.2024 - Organizația pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE) lanseaza marți, 12 martie, Studiul Economic 2024 pentru Romania. Documentul include o analiza a performanței economice a Romaniei și evalueaza opțiunile de consolidare și creștere a veniturilor.Aceste analize, realizate o data la…

Actualitate medicala/ Dr. Bogdan Florea: Oficial sunt 120.000-130.000 de persoane cu epilepsie in Romania; numarul real e spre 300.000

00:45, 21.02.2024 - Fondatorul si coordonatorul retelei Telemedicina in Epilepsie din Romania, doctorul Bogdan Florea, a declarat, intr-o conferinta de presa la Targu Mures, ca oficial in Romania sunt inregistrate 120.000-130.000 de persoane cu epilepsie, insa numarul real ar fi spre 300.000, potrivit Agerpres. “Epilepsia…


Ce parere ai despre aceasta stire?