Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Real Madrid informează că nu a făcut nicio ofertă echipei PSG pentru Kylian Mbappe

Publicat:

a dezmintit ca a ajuns la un acord cu Paris Saint-Germain pentru transferul atacantului , informeaza news.ro.

"Real Madrid nu a facut nicio oferta gruparii PSG sau jucatorului si regreta raspandirea acestor informatii", a anuntat clubul madrilen.

Vezi și: a fost invinsa de , cu scorul de 1-6, 6-3, 6-3, in turul doi de la Wimbledon

Publicatia AS a scris, miercuri, ca Real Madrid a oferit 272 de milioane de euro pentru transferul jucatorului de 19 ani.

Mbappe joaca la PSG din august 2017, fiind adus de la…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO PSG a caștigat Cupa Franței - Kylian Mbappe: „Voi anunța noul meu club la momentul potrivit”

09:25, 26.05.2024 - Paris Saint-Germain a caștigat Cupa Franței pentru a 14-a oara, dupa ce a invins echipa Olympique Lyon, scor 2-1, in finala de pe Stade Pierre Mauroy. Meciul de pe stadionul lui Lille a fost ultimul pentru Kylian Mbappe in tricoul lui PSG.

Președintele LaLiga a confirmat unde se transfera Kylian Mbappe

15:05, 14.05.2024 - ​Kylian Mbappe va fi liber de contract in vara dupa ce a anunțat ca nu iși va prelungi contractul cu Paris Saint Germain, iar viitoarea destinație a atacantului francez a fost dezvaluita de președintele LaLiga.

Cind va fi anunțat oficial transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

16:11, 13.05.2024 - Kylian Mbappe (25 de ani) a publicat un mesaj de adio vineri, la aproape 3 luni dupa ce PSG i-a confirmat plecarea la finalul sezonului. Transferul lui Mbappe la Real Madrid din postura de jucator liber de contract e iminent, dar momentan spaniolii n-au facut anunțul oficial, transmite jurnal. Jurnaliștii…

Kylian Mbappe pleaca de la Paris Saint-Germain

00:30, 11.05.2024 - Kylian Mbappe, atacantul lui PSG, a anunțat ca va pleca de la echipa. ”Voi juca ultimul meu meci pe Parc des Princes in aceasta duminica”, a aratat Mbappe intr-un videoclip pe platforma X.

Recordurile negative ale lui Kylian Mbappe și compania dupa eliminarea din Liga Campionilor

10:40, 08.05.2024 - Paris Saint-Germain a stabilit cateva recorduri nedorite in momentul in care a fost eliminata din Liga Campionilor, marți, de Borussia Dortmund. Statisticile arata performanțe negative in premiera in ultimii 20 de ani. In ciuda cotei sale extrem de ridicate, Mbappe nu a caștigat niciodata trofeul, potrivit…

Kylian Mbappe a fost lasat in urma de autocarul echipei PSG dupa infrangerea din Liga Campionilor

21:25, 02.05.2024 - Kylian Mbappe ar fi fost lasat in urma de autobuzul echipei Paris Saint-Germain dupa infrangerea din Liga Campionilor cu Borussia Dortmund in Germania, conform presei franceze. Francezul a fost reținut la stadion, in urma unui test doping.

Vinicius a decis! Unde va juca in sezonul viitor dupa oferta de 200 de milioane de euro

13:05, 08.04.2024 - Vinicius Junior (23 de ani) a luat o decizie importanta in legatura cu viitorul sau. Starul lui Real Madrid știe deja echipa pentru care va evolua in sezonul viitor dupa ce presa internaționala a scris despre o oferta de 200 de milioane de euro pe care ar fi primit-o clubul la care evolueaza din partea…

Mbappe, fluierat de suporteri pe Stade Velodrome, la amicalul Franta - Chile (3-2)

08:50, 27.03.2024 - Kylian Mbappe, starul echipei Paris Saint-Germain si capitanul selectionatei de fotbal a Frantei, a fost fluierat de suporteri pe Stade Velodrome din Marsilia, cu ocazia victoriei obtinute de Les Bleus in fata nationalei Chile (scor 3-2), luni seara, intr-un meci de pregatire pentru EURO 2024, informeaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?