Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reacția lui Lucian Bute după ce a fost depistat pozitiv

Publicat:

a picat testul antidoping, efectuat dupa meciul de luna trecuta cu suedezul Badou Jack, de la finalul lunii trecute. Boxerul roman a fost depistat cu o substanta interzisa ce ajuta la dezvoltarea masei musculare. Informatia a fost confirmata de catre presedintele WBC. spune ca nu stie cum a putut fi depistat pozitiv, in timp ce fostul sau adversar, Badou Jack, spera ca dezvaluirea va duce la schimbarea rezultatului.

 

©FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Intr-o postare pe facebook, sportivul roman sustine ca nu a primit inca rezultatul oficial. "Nu am folosit niciodata…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dopaj in atletism - Un campion european a fost depistat pozitiv: „Sunt uimit, nu am calcat niciodata stramb”

17:05, 09.04.2024 - Dimitri Bascou, care in 2016 a devenit campion european in proba de 110 m garduri și a cucerit bronzul la Jocurile Olimpice de la Rio, a fost depistat pozitiv cu steroizi, ​informeaza France Info și Le Parisien.

Fotbalist roman, depistat pozitiv la substanțe psihoactive. Jucatorul a fost testat de oamenii legii pe autostrada. Incidentul, confirmat de clubul la care activeaza

17:00, 05.04.2024 - In cursul zilei de azi, cu puțin timp in urma, un fotbalist roman a fost depistat pozitiv la substanțe psihoactive. Sportivul a fost testat de oamenii legii pe autostrada. Ulterior, clubul la care acesta activeaza a confirmat informația. 

De ce a ales David Popovici sa fie cazat in afara Satului Olimpic la JO 2024? „Este important ca un sportiv sa aiba liniștea necesara pregatirii”.

19:50, 29.03.2024 - Inotatorul roman David Popovici (19 ani), fost campion european si mondial, precum si recordman mondial, a confirmat ca la Jocurile Olimpice de la Paris va fi cazat in afara Satului Olimpic si ca va beneficia de protectie privata.

Clubul din Superliga care ar putea cere sancționarea lui Sepsi in cazul Cosmin Matei: „Poate și la meciul cu noi a fost așa și n-a verificat nimeni”

22:40, 18.03.2024 - FC Botoșani ia in calcul sa o reclame pe Sepsi dupa ce mijlocașul Cosmin Matei (32 de ani) a fost depistat pozitiv cu o substanța interzisa. Cosmin Matei a fost depistat pozitiv la o substanța interzisa de Agenția Mondiala Antidoping: 5-metilhexan-2-amina.Matei nu este suspendat provizoriu, avand norocul…

Șoc in Liga 1! Un jucator important de la Sepsi OSK, depistat dopat

20:10, 18.03.2024 - Cosmin Matei, mijlocașul formației Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, a ieșit pozitiv la controlul antidoping efectuat la finalul partidei pierdute cu 1-3 pe teren propriu cu Universitatea Craiova, la inceputul lunii februarie. Agentia Nationala Anti-Doping (ANAD) a confirmat astazi ca Matei a fost depistat…

Jucator depistat pozitiv la testul antidoping dupa meciul FCSB - Sepsi: Pana nu vine proba B, este nevinovat

18:06, 18.03.2024 - Patronul echipei Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, Laszlo Dioszegi, a declarat, luni, pentru Agerpres, ca jucatorul Cosmin Matei a fost depistat pozitiv la un test antidoping dupa partida cu Universitatea Craiova, din etapa a 24-a a sezonului regulat al Superligii de fotbal.

Reacția NTT DATA, dupa informațiile privind concedierile. Compania anunța "un flux pozitiv de personal, cu raport dublu in favoarea noilor veniți in echipa noastra"

13:41, 13.03.2024 - Compania IT a dezmințit informațiile din piața, potrivit carora peste 100 de membri ai departamentului EMBEDDED (denumit intern ETEC) ar fi primit zilele trecute invitații la intalniri "1 la 1" in cadrul carora li s-ar fi propus diverse pachete financiare pentru a rezilia amiabil contractele de munca.

Imbrațișare cu un campion european. Cum a fost calmat Marius Șumudica in meciul cu Fenerbahce!

13:10, 08.02.2024 - Marius Șumudica (52 de ani) s-a infuriat cand arbitrul a fost chemat de VAR sa verifice penaltyul acordat la 0-1 lui Gaziantep. La marginea terenului a mers Leonardo Bonucci, fundașul lui Fenerhabce, care a incercat sa-l linișteasca și l-a luat in brațe pe antrenorul roman. Liderul din SuperLig s-a…


Ce parere ai despre aceasta stire?