Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reacția Cristinei Cioran după ce Alex Dobrescu a fost violent cu reporterul emisiunii lui Dan Capatos: „Nu mă surprinde deloc comportamentul lui”

Publicat:
Reacția Cristinei Cioran după ce Alex Dobrescu a fost violent cu reporterul emisiunii lui Dan Capatos: „Nu mă surprinde deloc comportamentul lui”

Cristina Cioran a facut primele declarații dupa ce ieri , tatal fetiței sale, a fost violent și l-a scuipat pe reporterul emisiunii lui de la . Camerele de filmat au inregistrat momentul cand fostul iubit al vedetei e agresiv cu Horațiu Tudor. Scandalul dintre Cristina Cioran și continua. Totul a pornit in urma cu cateva zile, cand barbatul a intrat in casa vedetei pentru a-și lua cateva bunuri, deși un ordin de protecție ii interzicea sa faca asta. Intre timp, documentul a expirat, vedeta a cerut prelungirea lui, insa instanța a refuzat. Procesul

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol si foto: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alex Dobrescu l-a agresat pe reporterul Xtra Night Show. Fostul iubit al Cristinei Cioran și-a ieșit din minți / VIDEO

22:25, 18.04.2024 - Scene violente au avut loc in cursul zilei de azi in fața sediului Antena Stars. Alex Dobrescu l-a agresat pe reporterul Xtra Night Show. Fostul iubit al Cristinei Cioran l-a scuipat și l-a lovit pe Horațiu Tudor.

Xtra Night Show. Rebeca Onoriu sare in apararea pilotului de curse in procesul cu soția sa, Isabela. Daniel Onoriu ar fi afectat de tramentul administrat: ”Medicii ne-au avertizat”

10:40, 08.03.2024 - Scandalul dintre Daniel Onoriu și inca soția sa, Isabela, este departe de a se termina. Cei doi și-au deschis mai multe procese și se lupta in instanța. Rebeca Onoriu sare in apararea fostului pilot de curse și afirma ca are o condiție medicala precara, astfel ca acțiunile sale pot fi ințelese.

Gabi Badalau intervine dupa ce Claudia Patrașcanu i-a atacat mama: „Are o doza de ura și de rautate pe care eu nu am intalnit-o in viața mea”

09:40, 08.02.2024 - Gabi Badalau ii ia apararea mamei sale dupa cele mai recente acuze lansate de Claudia Patrașcanu. Cantareața a acuzat-o pe fosta ei soacra ca le administreaza copiilor ei antibiotice fara știrea ei și, mai mult decat atat, ca aceasta ar fi dat foc casei din Bolintin in timp ce micuții erau la interior.…


Ce parere ai despre aceasta stire?