Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reacţia Adelinei Pestriţu, după ce Speak A UMILIT-O public: "Uneori e mai bine să rămâi..."

Publicat:

La nici o zi dupa ce fostul iubit a facut public un mesaj care pare sa-i fie adresat, a reactionat. Focoasa bruneta a urcat pe o retea de socializare o fotografie graitoare, dar si o decizie pe care a luat-o de mult timp.

Fosta prezentatoare tv a urcat o fotografie pe care scrie: "Sometimes it's better to just remain silent and smile (n.r.: Uneori e mai bine sa ramâi pur si simplu tacut si sa zâmbesti", dar si o descriere, care are un hashtag care atrage atentia.

"Let's smile

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adelina Pestrițu, vazuta la metrou. „Faima nu te poate opri sa faci lucruri normale”. De ce a fost criticata FOTO

08:45, 22.04.2024 - Fosta prezentatoare TV, Adelina Pestrițu, in prezent celebra ca influencer, a renunțat la confortul mașinilor sale de lux și a ales sa se plimbe cu metroul prin București. Decizia vedetei de a opta pentru transportul in comun nu a starnit insa doar admirația urmaritorilor sai.

Catalin Dobrescu, prima reacție dupa acuzațiile aduse de Oana Radu. Fosta soție a facut totul public in online

13:50, 01.04.2024 - Dupa o casatorie de trei ani și o relație de patru, Oana Radu și Catalin Dobrescu au divorțat in luna noiembrie a anului trecut. Deși au pastrat discreția in perioada divorțului, acum ies la iveala multe detalii ascunse.

Mesajul emoționant facut public de James, fratele Prințesei de Wales. Barbatul a postat o fotografie din copilarie in care apare alaturi de Kate Middleton

15:35, 27.03.2024 - La scurt timp dupa ce Prințesa de Wales a dezvaluit ca a fost diagnosticata cu cancer, fratele sau a avut o prima reacție. Acesta a postat o fotografie din copilarie in care apare alaturi de Kate Middleton, și a scris un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

Oana Roman s-a enervat public dupa ce s-au dezbatut datoriile Mioarei Roman: ‘Lume multa, oameni puțini’

11:06, 14.03.2024 - Oana Roman a rabufnit dupa moartea mamei sale. Mioara Roman s-a stins din viața pe 23 februarie 2024, dupa ce in ultimii ani s-a luptat cu mai multe boli grave. Fosta soție a lui Petre Roman a lasat in urma sa datorii uriașe. Dupa decesul ei, in presa s-a tot speculat ca fiicele sale, Oana […] The post…

Gabriela Firea iși contrazice soțul in public

09:45, 28.02.2024 - PSD București și-a desemnat candidații pentru Primaria Capitalei și primariile de sector. Gabriela Firea este candidatul propus pentru Primaria Capitalei. Fosta primarița a ținut sa le mulțumeasca tuturor colegilor de partid și nu numai: „Mulțumesc colegilor din Biroul permanent al PSD Bucuresti care…


Ce parere ai despre aceasta stire?