Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Tot mai mulți civili acuză Batalionul Azov că folosește femei și copii ca scuturi umane! – VIDEO cu declarații sfâșietoare

Publicat:

Pe masura ce conflictul militar din Ucraina se intensifica, nenumarați ucraineni sunt stramutați din casele lor și fug pentru a-și salva viața, dar, potrivit unora dintre ei, nu ii ingrijoreaza doar Rusia, ci și propria armata. Dezvaluirile au fost facute de jurnaliștii de la site-ul , care citeaza refugiați. Civili nevinovați, opriți de […] The post RAZBOI IN UCRAINA. Tot mai mulți civili acuza ca folosește femei și copii ca scuturi umane! - VIDEO cu declarații sfașietoare first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ucraina acuza Rusia ca executa si foloseste civilii din orasele de granita pe post de scuturi umane

13:00, 18.05.2024 - Saptamana trecuta, Rusia a declansat cea o ofensiva masiva in nordul Ucrainei, reusind sa treaca granita, in incercarea de a ocupa Harkov, care este al doilea cel mai populat oras al Ucrainei.

LIVE TEXT – Razboi in Ucraina: Rusia anunța cucerirea unui simbol. Ploaie de rachete ATACMS in Crimeea

04:11, 16.05.2024 - 8.000 de civili au fost evacuați din regiunea Harkov, de teama rusilor care au deschis aici un nou front. In orasul Vovceansk au loc lupte de strada, iar rusii anunta ca au mai cucerit doua sate. Trei civili au fost uciși in regiunea Harkov in ultimele 24 de ore și o drona a ranit doi polițiști.

Razboi in Ucraina, ziua 791. Volodimir Zelenski saluta revenirea a 16 copii ucraineni "transferati fortat" in Rusia

22:40, 24.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 791. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat ca 16 copii ucraineni care au fost "transferati fortat in Rusia" au putut "sa-si regaseasca familiile", Rusia anuntand anterior un schimb intre Moscova si Kiev in care a evo

Razboi in Ucraina, ziua 775. Ucraina acuza Rusia ca a folosit arme chimice pe linia frontului

08:35, 08.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 775. Soldații ucraineni acuza atacuri cu gaze efectuate "aproape zilnic" de ruși pe linia frontului, in timp ce trupele Moscovei incearca sa-i disloce de pe pozițiile defensive, relateaza presa internaționala.

Razboi in Ucraina, ziua 775. Soldații ucraineni acuza Rusia ca a folosit ilegal gaze chimice in atacurile asupra lor

00:10, 08.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 775. Soldații ucraineni descriu atacuri ilegale cu gaze „aproape zilnic”, in timp ce invadatorii ruși incearca sa-i disloce de pe pozițiile pe care sunt, potrivit The Guardian.

Razboi in Ucraina, ziua 768. Rusia acuza oficial Ucraina de implicare in atacul terorist de la Crocus Hall

00:06, 01.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 768. Un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe de la Moscova susține ca toate urmele crimelor masacrului de saptamana trecuta, in care au murit 143 de persoane, duc catre regimul de la Kiev.

Cel puțin 32 de prizonieri de razboi ucraineni au fost uciși de forțele ruse in timpul iernii, anunța ONU/ Procurorul general al Ucrainei: Peste 5.000 de civili ucraineni sunt supuși torturii in Rusia

16:35, 27.03.2024 - Cel puțin 32 de prizonieri de razboi ucraineni au fost uciși de catre armata rusa intre decembrie 2023 și februarie 2024, semnificativ mai multe decat in orice perioada anterioara, potrvit unui raport al Misiunii Organizației Națiunilor Unite de monitorizare a drepturilor omului in Ucraina (HRMMU).…

Razboi in Ucraina, ziua 740. Moscova acuza Germania ca pregatește un razboi cu Rusia

17:11, 04.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 740. In discursul sau de duminica seara, președintele Volodimir Zelenski a afirmat ca e nevoie de voința politica din partea Europei și a SUA pentru a asigura proviziile militare pentru Ucraina.


Ce parere ai despre aceasta stire?