Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

RĂZBOI ÎN UCRAINA. OFICIAL, MARIUPOL A CĂZUT! Ce au făcut rușii în orașul încercuit, toată lumea vede asta – VIDEO

Publicat:

Mariupol, orașul-port cu 400.000 de persoane inainte de razboi, este cel mai bombardat oraș din Ucraina dar și primul care a cazut in mainile rușilor. Soldații din forțele militare ucrainene s-au predat deja ocupanților ruși și ceceni. De asemenea, rușii au ales un primar pentru Mariupol, aflat sub un asediu devastator de mai multe saptamani. […] The post RAZBOI IN UCRAINA. OFICIAL, MARIUPOL A CAZUT! Ce au facut rușii in orașul incercuit, toata lumea vede asta - VIDEO first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 798. Zelenski cere accelerarea livrarilor de arme pentru soldatii din prima linie

00:10, 01.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 798. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat ca Ucraina are nevoie de "o accelerare semnificativa" a livrarilor de armament de la partenerii sai pentru a le permite trupelor sale sa faca fata trupelor rusesti.

Razboi in Ucraina, ziua 794. Hotel din Nikolaev, distrus de o drona lansata de rusi

09:45, 28.04.2024 - Un hotel din orașul ucrainean Nikolaev a fost lovit de o drona lansata de ruși. Cladirea a fost distrusa. Rușii susțin ca hotelul este folosit de mercenari. In urma atacului a izbucnit un incendiu. Guvernatorul ucrainean al regiunii susține ca nu sunt victime, potrivit Reuters. „Inamicul a atacat orașul…

Rușii au atacat cu rachete și drone Ucraina. 15 explozii in Harkov, orașul a ramas fara curent electric

08:21, 22.03.2024 - Rușii au atacat cu rachete și drone in timpul nopții mai multe orașe ucrainene, iar cel mai puternic lovit a fost Harkov unde au fost cel puțin 15 explozii, iar alimentarea cu energie electrica a fost oprita.

Razboi in Ucraina, ziua 749. Zeci de victime, dupa ce Rusia a bombardat un bloc de locuințe din orașul natal al lui Volodimir Zelenski

08:50, 13.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 749. Statele Unite au anunțat un pachet de ajutor de aparare constand in arme și echipamente pentru Ucraina in valoare de 300 de milioane de dolari, potrivit consilierului american pentru securitate naționala Jake Sullivan.

Ucraina spune ca se duc lupte grele in estul țarii. Orașul in care vor sa ajunga rușii: „Inamicul incearca sa-l ia cu asalt”

07:20, 10.03.2024 - Trupele ruse au crescut presiunea asupra pozitiilor defensive ucrainene in timpul unor lupte grele in estul Ucrainei, a declarat sambata comandantul ucrainean al regiunii, informeaza dpa, citata de Agerpres.

Razboi in Ucraina, ziua 742. Rusii au atacat cu rachete un sat din Harkov. Sunt mai multe victime

18:00, 06.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 742. Un atac cu rachete rusești asupra unui sat din regiunea ucraineana Harkov a ucis un barbat și a ranit alte șapte persoane, intre care patru adolescenți, au declarat oficialii locali.

Razboi in Ucraina, ziua 723. SUA avertizeaza ca rușii ar putea ocupa orașul Avdiivka din estul Ucrainei, din care ucrainenii au inceput sa se retraga

12:00, 16.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 723. In zilele de 14 și 15 februarie s-a desfașurat, la Bruxelles, Reuniunea miniștrilor aliați ai apararii din statele membre ale NATO și Reuniunea Grupului de contact pentru Ucraina (Ukraine Defense Contact Group).

Oficial: A cazut Avdiivka / Rușii au culoar spre tot Donețkul

13:05, 15.02.2024 - Ucraina efectueaza o manevra in orașul asediat Avdiivka pentru a retrage trupele catre unele zone cu „poziții mai avantajoase”, a declarat joi purtatorul de cuvant al Armatei, Dmitro Lihovi, relateaza Rador Radio Romania. Rusia incearca sa cucereasca orașul dupa luni de lupte grele. El a spus in…


Ce parere ai despre aceasta stire?