Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Razboi in lumea jucariilor: Papusile Barbie ataca Lego

Publicat:

Producatorul celebrelor papusi Barbie, grupul american Mattel, numarul doi mondial in domeniul jucariilor, se pregateste de concurenta cu Lego, a carui gama pentru fetite a facut furori anul trecut.

Citeste articolul mai departe pe incomemagazine.ro…  

Sursa articol: incomemagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ucrainenii din strainatate nu vor sa mearga la razboi și ataca guvernul de la Kiev: „De ce sa ma intorc sa lupt? Pentru ce?”

20:46, 28.04.2024 - O hotarare recent adoptata de presedintele Zelensky ii obliga pe barbați sa se intoarca in Ucraina daca au nevoie sa-și inlocuiasca pașapoartele, dar atunci o parte dintre ei, cei cu varste cuprinse intre 18 și 60, risca sa fie recrutați in armata.

Cand miroase intens a razboi, lumea (inclusiv noi) se intoarce la calculul resurselor

09:35, 20.04.2024 - S-a spus ca acest tip de raționament era definitiv depașit și ca, logic, urmau sa dispara rapid vechile și primitivele raționamente de tip militar bazate pe calculul probabilitații conflictelor in funcție de apetitul marilor națiuni pentru controlul unor noi teritorii bogate in resurse.

Mesajul așteptat de toata lumea! SUA nu vor nici o 'escaladare', nici un 'razboi' cu Iranul (Casa Alba)

18:05, 14.04.2024 - Mesajul așteptat de toata lumea! SUA nu vor nici o 'escaladare', nici un 'razboi' cu Iranul (Casa Alba)Statele Unite nu vor nici o "escaladare", nici un "razboi in toata regula cu Iranul", a insistat duminica un purtator de cuvant al Casei Albe,

Razboi electronic in Europa: Avioanele civile raporteaza blocarea semnalului GPS. „Rusia ataca teritoriul suveran al țarilor NATO”

07:06, 31.03.2024 - Avioanele care zboara deasupra regiunii baltice raporteaza un numar tot mai mare de bruiaje ale semnalului GPS sau semnale GPS false, iar Rusia este vazuta ca fiind vinovata pentru activarea sistemelor de razboi electronic, scrie Politico.

Recean: Rusia nu ataca Rep. Moldova militar pentru ca nu poate. Duce un razboi hibrid pentru a produce haos

16:40, 28.03.2024 - Premierul de la Chișinau declara ca Rusia nu poate ataca militar țara sa, dar duce un razboi hibrid menit sa descurajeze economia, sa produca haos și sa o destabilizeze, acțiuni efectuate, inclusiv de politicieni romani, iar printre ei s-ar numara și liderul AUR, Geoge Simion.

Razboi in lumea AI! Elon Musk il da in judecata pe Sam Altman. OpenAI sa revina la principiile sale open-source

15:50, 01.03.2024 - Razboi in lumea AI! Proprietarul SpaceX, Tesla și X, Elon Musk, se afla intr-o lupta juridica cu OpenAI și CEO-ul sau, Sam Altman, susținand o incalcare a acordului lor nonprofit, conform cointelegraph.com. Potrivit unui dosar recent  la Curtea Superioara din California pentru orașul San Francisco,…

Razboi la varful familiei Rothschild - In joc sunt banii bogaților din toata lumea

09:25, 25.02.2024 - Razboi la varful celei mai influente familii din lume: Clanul Rothschild s-a impartit in doua si este gata sa se lupte pentru controlul industriei globale de wealth management, o miza de 250 de trilioane de dolari. In joc sunt banii bogatilor din toata lumea, puterea si prestigiul numelui Rothschild.…

Angajari de urgența la Uzina Mecanica Cugir. Producatorul de armament nu face fața contractelor pentru muniție de razboi

11:15, 16.02.2024 - Uzina Mecanica Cugir, producator de armament și muniție din județul Alba, va angaja prin procedura „urgenta” 88 de persoane necesare pentru a se putea finaliza contractele aflate in derulare.


Ce parere ai despre aceasta stire?