Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ratingul Spaniei, la acelaşi nivel cu cel al României. Moody’s a retrogradat Spania şi Cipru

Publicat:

Foto: REUTERS/ de rating Moody's a retrogradat din nou Spania, de la "A3" la "Baa3", pe ultima treapta din categoria recomandata investitorilor, si a revizuit calificativul suveran al Ciprului de la "Ba1" la "Ba3", informeaza Reuters. din partea Moody's a ajuns astfel la acelasi nivel cu cel al României.

Moody's a motivat retrogradarea Spaniei prin cresterea datoriilor, a problemelor economice si a accesului limitat la pietele de capital. În privinta Ciprului, agentia de rating a invocat posibila iesire a Greciei din zona euro…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

ING va deschide in Spania un hub european de investitii bancare

21:15, 12.06.2024 - Grupul bancar ING Groep intentioneaza sa stabileasca la Madrid sediul european al noii sale subsidiare de investitii bancare, a anuntat miercuri publicatia spaniola Cinco Dias, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Spania va livra Kievului rachete Patriot si tancuri Leopard

12:00, 27.05.2024 - Spania intentioneaza sa trimita Ucrainei rachete Patriot si tancuri Leopard, ca parte a unui pachet de ajutor militar de 1,13 miliarde de euro anuntat in aprilie, a informat luni ziarul El Pais, citand surse sub rezerva anonimatului apropiate acestui dosar, relateaza Reuters.

Spania isi retrage definitiv ambasadorul din Argentina, dupa ce Milei i-a jignit pe premierul Sanchez și pe soția lui

15:55, 21.05.2024 - Spania a anuntat, marti, retragerea definitiva a ambasadoarei sale din Argentina, dupa comentariile facute la Madrid de presedintele ultra-liberal argentinian Javier Milei la adresa premierului socialist spaniol Pedro Sanchez si a sotiei acestuia, relateaza agentiile Reuters si EFE, potrivit Agerpres. 

Alerta la cel mai inalt nivel in Indonezia, dupa ce vulcanul Ibu a erupt

10:10, 19.05.2024 - Vulcanul Ibu a erupt sambata pe insula Halmahera, in estul Indoneziei, unde este alerta la cel mai inalt nivel. Șapte sate au fost evacuate, au anuntat duminica autoritatile locale, citate de Reuters.

Presedintele Forumului Economic Mondial: ”Nu am vazut acest tip de datorii la nivel global de la razboaiele napoleoniene”

07:50, 29.04.2024 - Borge Brende, presedintele Forumului Economic Mondial (WEF), a oferit o perspectiva sumbra pentru economia globala, spunand ca lumea se va confrunta cu un deceniu de crestere scazuta daca nu vor fi aplicate masurile economice adecvate, transmite Reuters.

Investigație europeana cu ramificații si in Romania

20:50, 09.04.2024 - Comisarul european Margrethe Vestager a anuntat marti ca Executivul comunitar a deschis o noua investigatie asupra subventiilor de care au beneficiat producatorii chinezi de turbine eoliene, care sunt destinate pentru o serie de parcuri eoliene construite in Europa, inclusiv in Romania, transmite Reuters.…

Mass-media: Spania planifica sa recunoasca statul palestinian pina in iulie

13:50, 02.04.2024 - Prim-ministrul Spaniei, Pedro Sanchez, a declarat jurnaliștilor, in timpul unui turneu in Orientul Mijlociu, ca guvernul intenționeaza sa recunoasca statul palestinian pina in luna iulie. Așa cum scrie "Adevarul european", despre acest lucru a anunțat Reuters cu referire la presa spaniola. Agenția de…

Un tribunal spaniol a stabilit o cautiune de un milion de euro pentru eliberarea lui Dani Alves din inchisoare

14:10, 20.03.2024 - Fotbalistul brazilian Dani Alves poate fi eliberat conditionat din inchisoare pe o cautiune de un milion de euro, dupa ce a executat aproximativ un sfert din sentinta de patru ani si jumatate pentru viol, a decis miercuri un tribunal din Barcelona, potrivit Reuters, potrivit news.ro Printre conditiile…


Ce parere ai despre aceasta stire?