Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rata natalității, în scădere dramatică în Coreea de Sud. De ce nu mai vor tinerii din această țară să facă copii

Publicat:

Coreea de Sud a reușit sa-și bata propriul record in privința țarii care inregistreaza cea mai scazuta rata a natalitații din lume. Astfel, in Coreea de Sud, rata natalitații (indicator care arata numarul mediu de nașteri de copii vii la o femeie) a ajuns la nivelul de 0,79, in ciuda faptului ca guvernul de la Seul a cheltuit 200 de miliarde de dolari in ultimii 16 ani pe programe pentru stimularea natalitații, informeaza CNN.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bebeluș abandonat intr-un coș de cumparaturi din Los Angeles County, identificat

10:46, 17.05.2024 - O mama și-a abandonat bebelușul intr-un coș de cumparaturi dintr-un magazin din Lomita, Statele Unite ale Americii, potrivit yahoo.news .Autoritațile au putut confirma identitatea unei fetițe care a fost abandonata in magazinul din Lomita. Copilul a fost lasat intr-un magazin de pe blocul 2000 al Pacific…

Gabriela Firea: Aproape 1000 de copii s-au nascut prin programul pentru susținerea natalitații

11:16, 15.05.2024 - Aproape 1.000 de copii s-au nascut pana acum prin programul pentru susținerea natalitații, spune Gabriela Firea. Alte peste 2.200 de nașteri sunt in evoluție.„Aproape 1.000 de copii s-au nascut pana acum, in programele de susținere FIV pe care le-am inițiat! Alte peste 2.

Papa Francisc cere "politici eficiente si curajoase" pentru creșterea natalitații. "O mama nu trebuie sa fie pusa in situatia sa aleaga intre locul de munca si copii"

15:40, 10.05.2024 - Papa Francisc spune ca scaderea natalitatii trebuie combatuta printr-o "viziune pe termen lung" și ca ca "mamele nu trebuie puse in situatia in care sa fie nevoite sa aleaga intre locul de munca si copii".

Naționala Romaniei, inca o victorie dramatica la Campionatul Mondial, 3-2 contra Coreei de Sud, și menținere in Grupa A!

16:40, 03.05.2024 - Naționala de hochei de gheața a Romaniei a invins vineri la Bolzano, in Italia, Coreea de Sud, 3-2 (1-0, 1-0, 1-2), dupa ce a condus cu 2-0 și a fost egalata, asigurandu-și astfel continuitatea in Divizia I, Grupa A, a Campionatului Mondial. Meciurile Romaniei la Campionatul Mondia, Divizia I, Grupa…

Tatal lui Vlad Pascu, despre tinerii uciși de fiul lui in 2 Mai: "Un subiect tabu. Niște copii morți in niste conditii anume"

10:55, 09.04.2024 - Tatal lui Vlad Pascu a declarat marți, la Tribunalul București ca pentru el, cei doi tineri uciși de fiul lui sunt un "subiect tabu". "Sunt niste copii morti in niste conditii anume", a declarat el.

Bernadette Szocs, eliminata in sferturi la WTT Champions Incheon - Infrangere dramatica in fața campioanei olimpice

08:50, 30.03.2024 - Bernadette Szocs a parasit WTT Champions Incheon 2024 (competiție de tenis de masa din Coreea de Sud) in faza sferturilor de finala, sportiva noastra fiind invinsa in set decisiv de chinezoaica Chen Meng (campioana olimpica en-titre), scor 3-2.

Gratis la muzee pentru copii și tinerii cu varste de pana la 18 ani. Senatul a adoptat tacit, luni, un proiect de lege

17:41, 18.03.2024 - Gratis la muzee pentru copii și tinerii cu varste de pana la 18 ani. Senatul a adoptat tacit, luni, un proiect de lege Gratis la muzee pentru copii și tinerii cu varste de pana la 18 ani. Senatul a adoptat tacit, luni, un proiect initiat de parlamentarii liberali, care prevede gratuitate pentru aceste…

Cine sunt Gica și Relu, frații care au murit la o stana din Bistrița-Nasaud. Au lasat in urma patru copii: „Sa fie pastori la mielușeii din Rai” / FOTO

15:50, 27.02.2024 - Cine sunt Gica și Relu, cei doi frați care au fost descoperiți morți la o stana din Bistrița-Nasaud. Tinerii au lasat in urma patru copii. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.


Ce parere ai despre aceasta stire?