Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Răstunare de situaţie în dosarul coruperii deputaţilor. Irina Baglai, condamnată la opt ani de puşcărie cu executare

Publicat:

Rastunare de situatie in dosarul coruperii deputatilor. Inculpata, a fost condamnata la opt ani de puscarie cu executare. Sentinta a fost pronuntata de Curtea de .

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

DNA insista in dosarul socrilor lui Catalin Cherecheș: „Pedepse nejustificat de mici!”

12:21, 20.05.2024 - Dosarul soților Gliga a fost inregistrat la Curtea de Apel Targu Mureș și are prim termen pentru dezbaterea apelului procurorilor DNA in 5 iunie. Cherecheș joaca o noua carte in instanța. Cum incearca sa scape de pedeapsa fostul edil din Baia Mare Procurorii DNA arata in dosarul aflat la Curte ca „deși…

Procuratura Anticorupție: Vom contesta sentința de achitare a lui Vlad Filat

13:30, 07.05.2024 - Sentința de achitare a fostului premier, Vlad Filat, in dosarul de spalare de bani va fi contestata de Procuratura Anticorupție cu apel la Curtea de Apel Chișinau. Despre aceasta a anunțat procurorul de caz. „Urmeaza sa studiem și sa analizam motivele expuse in conținutul sentinței integrale care va…

(video) PA va contesta sentința de achitare a lui Vlad Filat: „Sunt suficiente probe care confirma comiterea infracțiunii”

12:55, 07.05.2024 - Sentința de achitare a fostului premier, Vlad Filat, in dosarul de spalare de bani va fi contestata de Procuratura Anticorupție cu apel la Curtea de Apel Chișinau. Despre aceasta a anunțat procurorul de caz.

Sorina Pintea, fost ministru al Sanatații, condamnata la 3 ani și 6 luni de inchisoare cu executare

13:06, 26.04.2024 - Sorina Pintea a fost condamnata, vineri, la 3 ani și 6 luni de inchisoare, in dosarul in care era acuzata de luare de mita in forma continuata. Decizia Tribunalului din Cluj a fost publicata pe portalul justiției. Sentința nu este definitiva și poate fi atacata cu apel. Citește și: Un fotbalist a dat…

Rasturnare de situație! Romania a castigat procesul cu Gabriel Resources in dosarul Rosia Montana

09:05, 09.03.2024 - Curtea de Arbitraj Comercial International de la Washington a anuntat Ministerul de Finante ca Romania a castigat procesul in dosarul Rosia Montana, doi arbitri au votat pentru Romania, unul a votat impotriva, informeaza Ziarul Financiar.

Femeie condamnata definitiv pentru propaganda terorista

05:15, 04.03.2024 - Inalta Curte de Casatie si Justitiei a mentinut pedeapsa aplicata de Curtea de Apel Craiova unei femei deferite justitiei pentru propaganda terorista. Inculpata a fost condamnata, in octombrie 2023, la 4 ani si 11 luni de inchisoare cu executare. Pedeapsa cuprinde una de 2 ani si 2 luni, primita de…

Procuratura Anticorupție va contesta decizia de achitare a lui Stoianoglo pe dosarul indemnizației

14:16, 28.02.2024 - Procuratura Anticorupție anunța ca va contesta la Curtea de Apel Chișinau sentința de achitare a fostului Procuror General, Alexandr Stoianoglo in dosarul cu indemnizația fostului șef al PCCOCS, Nicolae Chitoroaga.

Sentința prin care Victor Micula a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare, atacata la Curtea de Apel Oradea

15:20, 27.02.2024 - Dosarul in care Victor Micula, fiul omului de afaceri Ioan Micula, a fost condamnat de Judecatoria Oradea la doi ani de inchisoare cu executare pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, a fost inregistrat luni, 26 februarie, la Curtea de Apel Oradea.


Ce parere ai despre aceasta stire?