Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Răspunsul Biancăi Drăgușanu pentru Claudia Pătrășcanu, după ce s-a legat de operațiile estetice: ”Eu sunt perfectă”

Publicat:

Dupa ce Bianca Dragușanu a anunțat ca va face o noua operație estetica, Claudia Patrașcanu a atacat-o cu un mesaj cu subințeles. Cum i-a raspuns vedeta inca actualei soții a lui , printr-un InstaStory.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Claudia Patrașcanu reacționeaza in scandalul cu Gabi Badalau. Cum se apara vedeta de acuzațiile fostului soț: „A uitat ca am facut schimb?”

20:50, 17.05.2024 - Claudia Patrașcanu a reacționat la acuzațiile fostului soț, Gabi Badalau. Omul de afaceri afirma ca nu a fost lasat sa-și vada copiii și sa-i ia in București, fiind weekend-ul sau alaturi de micuți, conform hotararii judecatorești. Pe de alta parte, artista are alta parere și se apara de cele spuse…

Claudia Patrașcanu a plecat in vacanța cu baieții ei și ai lui Gabi Badalau! Ce destinație a ales artista / VIDEO

14:05, 26.04.2024 - Claudia Patrascanu a decis sa plece cu cei doi baieți ai sai in vacanța, in Grecia. Ieri, cei trei au parasit capitala Romaniei și au zburat spre Republica Elena. Artista a facut publice primele imagini din destinația de vis.

Claudia Patrașcanu, reacție in exclusivitate dupa ce SpyNews.ro a publicat imaginile care arata ca fostul ei soț și Bianca Dragușanu au plecat cu toți copiii in vacanța: "E drept raspunzator..."

17:41, 04.04.2024 - La scurt timp dupa ce SpyNews.ro a publicat imaginile care arata ca Gabi Badalau și Bianca Dragușanu au plecat in vacanța cu micuții pe care ii au din casatoriile anterioare, Claudia Patrașcanu a avut o prima reacție.

SUPEREXCLUSIVITATE. Bianca Dragușanu și Gabi Badalau au plecat in vacanța cu toți copiii lor! Prima ieșire in ”formula completa” / PAPARAZZI

16:15, 04.04.2024 - Bianca Dragușanu și Gabi Badalau au trecut la nivelul urmator! Cei doi formeaza o familie in adevaratul sens al cuvantului, alaturi de copiii lor! Daca credeați ca relația lor se rezuma doar la timpul petrecut in doi... va inșelați! Vedeta și afaceristul și-au luat toti copiii și au plecat impreuna…

Claudia Patrașcanu iși dorește sa se recasatoreasca: „O regula...”. Mai vrea fosta soție a lui Gabi Badalau un partener tanar?

20:55, 18.03.2024 - Claudia Patrașcanu iși dorește sa se recasatoreasca. Artista a vorbit deschis despre acest subiect delicat din viața ei, dupa ce a trecut printr-un divorț dureros. Mai vrea fosta soție a lui Gabi Badalau un partener tanar? Iata ce a marturisit cantareața!


Ce parere ai despre aceasta stire?