Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rareş Bogdan susţine că soţia şi copilul lui au fost atacaţi pe stradă: „Încercare de intimidare? Jaf? Răpire?”

Publicat:

spune ca, miercuri, sotia si copilul lui au fost atacati pe strada de un barbat ce a coborat dintr-o masina cu numere straine, in timp ce un altul astepta in autovehicul. El adauga ca, deocamdata, nu poate spune daca a fost vorba despre o incercare de intimidare sau de rapire.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

GSP: „Sunt uimit ca soția mea poate ieși singura pe strada". Un tanar din Guatemala, surprins de ce a descoperit in Romania

14:51, 15.05.2024 - Nicolas Samayoa (28 de ani), fundaș central la Politehnica Iași, povestește pentru Gazeta Sporturilor cum a absolvit o facultate in Statele Unite și ce preparat romanesc ar manca in fiecare zi.

Deputatul Focșa susține ca nu și-a batut soția și ca totul a fost o controversa legata de fiul lor. „Sunt convins ca o sa ii para rau”

14:41, 02.05.2024 - Deputatul Dumitru Focșa e acuzat ca și-a agresat din nou soția, noaptea trecuta. Femeia a chemat poliția, care i-a dat un ordin de protecție provizoriu. Contactat de Digi24, Dumitru Focșa susține ca nu s-a atins de soția lui și ca totul ar fi pornit de la o contradicție intre soți despre cum ar fi trebuit…

Barbatul care și-a omorat soția in strada, cercetat pentru viol asupra fiicei

14:50, 30.04.2024 - Barbatul din Olt care și-a omorat soția, luni, 29 aprilie 2024, in strada, era cercetat pentru viol. Fiica sa l-a acuzat in 2023 ca, in 2022, in timp ce se aflau impreuna in Austria, a violat-o. Fata este de doua luni in grija DGASP unde au ajuns acum și alți doi frați.

Roman, arestat in Belgia dupa ce a incercat sa rapeasca un bebeluș pe strada

15:46, 15.04.2024 - Cum s-a intamplat totulConform informațiilor oferite de autoritațile locale, romanul, in varsta de 28 de ani, a incercat sa fure copilul in timp ce mama acestuia era ocupata sa puna bagajele in mașina. El nu a acționat singur, ci a fost ajutat de un complice. Cei doi barbați, folosind o duba alba, au…

O INCERCARE TRAGICA Șofer roman de TIR condamnat pentru tentativa de rapire a unui copil in Franța

11:10, 04.04.2024 - In timpul procesului, barbatul a negat intenția de rapire și a declarat ca intenționa doar sa ofere baiatului un pachet de bomboane. The post O INCERCARE TRAGICA Șofer roman de TIR condamnat pentru tentativa de rapire a unui copil in Franța first appeared on Informatia Zilei .

Geoana: Amenintarea nucleara a lui Putin este o incercare de intimidare psihologica, mai degraba decat un plan real

11:35, 04.03.2024 - Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoana califica drept ” o incercare de intimidare psihologica” amenintarile presedintelui rus Vladimir Putin referitoare la utilizarea armelor nucleare, scrie news.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?