Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rareș Bogdan, la un pas de TRAGEDIE: a fost o BUBUITURĂ groaznică

Publicat:

Jurnalistul Rareș Bogdan a fost la un pas de o adevarata tragedie, in timpul unui zbor pe ruta București-Bruxelles. In timp ce se afla in are, avionul a avut mari probleme pentru ca a pierdut unul dintre motoare, dar in cele din urma piloții au reușit sa-l aduca la sol.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie la o competitie de curse » Sapte persoane au murit dupa ce o masina a intrat in multime!

11:15, 22.04.2024 - O masina de curse a iesit de pe traseu in timpul unei competitii desfasurate duminica in Sri Lanka si a intrat intr-o multime de spectatori si de oficiali ai cursei, cauzand moartea a sapte persoane si ranirea altor 20, au anuntat autoritatile. Mii de spectatori au vazut accidentul care a avut loc in…

Tragedie in Botoșani! Zeci de animale au murit pe loc, dupa un incendiu devastator la o ferma / FOTO

16:25, 13.04.2024 - Un incendiu devastator s-a produs, in urma cu puțin timp, la o ferma din Botoșani! Zeci de animale au murit pe loc, dupa ce au fost cuprinse de flacari. Imaginile de la fața locului sunt apocaliptice! Pompierii nu au mai putut sa le salveze, din nefericire!

Ancheta la Spitalul Județean din Sibiu dupa ce o mamica a murit la cateva zile de la naștere. Femeia a fost trimisa acasa cu o zi inainte de la tragedie.

12:50, 08.04.2024 - O femeie de 32 de ani a murit in Spitalul Județean din Sibiu, la o saptamana dupa ce a nascut intr-un spital privat. Anterior, aceasta fusese internata la unitatea medicala, insa i s-a dat drumul acasa.

Tragedie in Dambovița. Un asistent medicala murit subit, sub ochii terifiați ai soției. Barbatul tocmai se intorsese de la spital

10:05, 02.04.2024 - Tragedie de proporții in Dambovița. Un barbat a murit subit, sub ochii terifiați ai soției sale. Acesta era asistent medical, dar o perioada de confrunta cu probleme de sanatate. Acesta s-a stins din viața la o zi dupa ce s-a intors de la spital.

TRAGEDIE PE AUTOSTRADA DIN BAVARIA Doua persoane decedate și 27 ranite in accident in lanț

10:05, 25.03.2024 - Dupa aproximativ 30 de minute, a avut loc un al treilea accident, in care au fost implicate trei mașini și doi oameni au fost raniți. The post TRAGEDIE PE AUTOSTRADA DIN BAVARIA Doua persoane decedate și 27 ranite in accident in lanț first appeared on Informatia Zilei .

Tragedie pe DN2 - E85: Pieton lovit mortal, șofer cercetat pentru parasirea locului accidentului

23:40, 18.03.2024 - Un sofer din Neamt este cercetat de politistii vranceni dupa ce, in timp ce se deplasa pe DN2 - E85 catre Bucuresti, ar fi lovit cu masina un pieton si ar fi parasit locul accidentului, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Vrancea. Pietonul a decedat doua zile mai tarziu la Spitalul…

Tragedie in vacanța! Noua persoane au murit dupa ce au consumat carne, in timpul mesei. Alți zeci de turiști au ajuns la spital

18:00, 10.03.2024 - Tragedie fara margini in Zanzibar. Un grup de turiști au ajuns la spital, in timp ce noua persoane au murit, dupa ce au consumat carne de broasca țestoasa. Cu toate ca este o delicatesa in acea zona, riscul de intoxicație alimentara este foarte mare.

(foto) Tragedie la Balți: Un barbat a fost lovit mortal de un troleibuz langa o trecere de pietoni. Șoferul, reținut

16:00, 03.03.2024 - Tragedie la Balți. Un barbat de 39 de ani a fost lovit mortal de un troleibuz chiar langa o trecere de pietoni din centrul orașului. Nenorocirea s-a intamplat astazi, la ora 11.00, conform nordnews.md .


Ce parere ai despre aceasta stire?