Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ramona Olaru, detalii despre iubitul ei. Cât de mult contează situația lui financiară: „Să am o bază în bărbatul de lângă mine”

Publicat:

Ramona Olaru iubește din nou, dupa desparțirea tumultuoasa de Catalin Cazacu. Asistenta de la „Neatza cu Razvan și Dani” a povestit cum și-a cunoscut iubitul, dar și cat de mult conteaza situația lui financiara pentru ea.Ramona Olaru nu mai este singura! Deși s-a speculat de mai multe ori, dupa desparțirea de Catalin Cazacu, ca in viața ei a aparut altcineva, ea nu a confirmat niciodata pana acum. Asistenta TV a recunoscut ca are un nou iubit și ca este extrem de fericita alaturi de el.Iși dorește sa aiba parte de o relație de lunga durata și marturisește ca a fost dragoste la prima vedere. Ramona…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, o noua gluma la matinal. Asistenta TV a adus zambetul pe buze colegilor: ”Daca spargi...”

10:05, 26.03.2024 - Ramona Olaru aduce zambetul pe buze colegilor ei in fiecare dimineața. Asistenta TV are simțul umorului, iar glumele pe care le spune ii binedispune pe toți. In cadrul matinalului de la Antena 1, vedeta este plina de voie buna.

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

Asistenta de la Neatza de care Mihaelei Radulescu ii era „frica”. L-a banuit mult timp pe Dani Oțil ca o insala cu ea: „Aveam crush pe ea toți”

17:55, 03.03.2024 - Dani Oțil a facut dezvaluiri la care nimeni nu se aștepta. Celebrul prezentator TV a marturisit ca fosta lui iubita, Mihaela Radulescu, l-a banuit pe acesta de infidelitate. Femeia cu care credea ca Dani are o relație ascunsa a fost chiar o fosta asistenta TV a matinalului. Dani Oțil, banuit de infidelitate…

Dani Oțil a recunoscut: se uita la Survivor All Stars. Ce a spus despre Daniel Pavel: ‘Din cauza ta’

13:35, 16.02.2024 - Dani Oțil lucreaza la Antena 1 de mai bine de 15 ani, acolo unde prezinta emisiunea „Neatza cu Razvan și Dani”, alaturi de Razvan Simion. In plus, el a acceptat și provocarea de a modera show-ul „Power Couple”. Cu toate acestea, el nu se sfiește sa se uite și la concurența. Dani Oțil a recunoscut […]…

Viața neștiuta a Ramonei Olaru. A trait la țara inainte de a deveni celebra: „Cand am ajuns prima data intr-o baie nu știam ce e”

16:55, 11.02.2024 - Ramona Olaru, asistenta de la „Neatza cu Razvan și Dani”, se bucura de un mare succes dupa ce a semnat contractul cu Antena 1. Puțini sunt cei care știu viața ei dinainte de a deveni celebra.Invitata recent la podcastul lui Jorge, Ramona Olaru a povestit cum a fost copilaria ei. Vedeta de la Antena…

Ramona Olaru e din nou singura. Ce s-a intamplat cu iubitul alaturi de care a aparut in ianuarie: „Intalnești tot felul de idioți”

13:15, 06.02.2024 - Ramona Olaru s-a desparțit de barbatul cu care a aparut luna trecuta, in ianuarie. Intr-un interviu pentru o emisiune de la Antena Stars, vedeta de la Antena 1 a confirmat ca e singura, nu mai e implicata in nicio poveste de iubire. Luna trecuta, Ramona Olaru a fost surprinsa de publicația Cancan alaturi…


Ce parere ai despre aceasta stire?