Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ramona Gabor s-a logodit cu iubitul arab?

Publicat:

Se pare ca ii urmeaza exemplul surorii ei mai mari, Monica. Ramona a postat mai multe fotografii dintr-o vacanta, iar intr-un din imagini pe inelarul de la mana stanga straluceste un inel ce pare a fi de logodna.   traieste un vis si se pare ca iubitul ei arab nu stie cum sa o rasfete mai tare. In aceasta perioada, fotomodelul se afla in vacanta in Maldive, impreuna cu iubitul ei.   click.ro (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sore, prima vacanța alaturi de noul iubit și fiica ei. Ce destinație a ales cantareața de aceasta data: „In formula extinsa” / FOTO

13:40, 22.04.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni ca Sore adora sa calatoreasca, iar de curand, a plecat in prima vacanța impreuna cu noul iubit și fiica lor. Cei doi au fost in vacanța și in Italia, iar ieri au ajuns in Maldive, impreuna cu Erin.

Emil Rengle s-a logodit. Cine este iubitul lui spaniol

09:50, 09.04.2024 - Emil Rengle s-a logodit. Cine este iubitul lui spaniol Emil Rengle și Alejandro Fernandez traiesc o frumoasa poveste de dragoste deja de mai mult timp. Cei doi se ințeleg de minune și sunt pregatiți sa iși oficializeze relația. Celebrul dansator roman a anunțat in urma cu cateva zile, pe Instagram,…

Emil Rengle și iubitul sau, Alejandro, s-au logodit. Cum au dat vestea fanilor: ”Impreuna vom crea...” / VIDEO

22:00, 04.04.2024 - Veste mare in showbizul romanesc! Emil Rengle și iubitul lui, Alejandro Fernandez s-au logodit. Cei doi se iubesc de cateva luni și sunt cei mai fericiți, motiv pentru care au decis sa-și petreaca intreaga viața unul alaturi de celalalt. Cum au anunțat marele eveniment din viața lor pe rețelele de socializare.

Star Matinal. Ramona Gabor a facut terapie in Romania! Sora Monicai Gabor, supusa unor ritualuri / VIDEO

11:40, 01.04.2024 - Ramona Gabor traiește o viața de vis in Dubai, dar se pare ca acest lucru nu a fost suficient pentru ea, pentru a fi fericita. Sora Monicai Gabor a facut terapie, iar Romania a fost locul unde și-a gasit liniștea! Iata la ce ritualuri a fost supusa!

Holger Rune vorbește despre calatorii și obiceiuri: „Sa-mi uit telefonul acasa ar fi o greșeala de incepator” + „E plictisitor sa mergi in vacanța in Maldive”

19:31, 11.03.2024 - Danezul Holger Rune, numarul 7 ATP, a vorbit despre cum este viața unui jucator de tenis angrenat in calatorii aproape saptamanal, despre cum se acomodeaza cu fusul orar și unde merge pentru a se relaxa. Holger Rune e calificat in turul al treilea de la Indian Wells, rezultat identic cu cel mai bun…

Vladuța Lupau, in doliu. Artista, aflata in vacanța, in Maldive, a primit vestea ca o persoana din familia ei s-a stins din viața: „Dumnezeu sa-l odihneasca…” / FOTO

12:35, 03.03.2024 - Aflata in vacanța, in Maldive, alaturi de soțul și fiul ei, Vladuța Lupau a primit o veste trista. O persoana din familia ei s-a stins din viața și urmeaza sa fie condus astazi pe ultimul drum. 


Ce parere ai despre aceasta stire?