Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Răgușeala poate fi semnul unei boli grave. Ce tratament este indicat?

Publicat:

De cele mai multe ori, nodulii tiroidieni nu provoaca semne și simptome, fiind descoperiți intamplator, in urma unui consult de endocrinologie sau printr-o ecografie tiroidiana de rutina. Uneori insa, acești noduli pot provoca unele manifestari clinice, precum probleme de inghițire sau de respirație, dureri in gat sau schimbarea vocii.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sefa Centrului de Tratament a Toxicodependentelor din Spitalul ”Sfantul Stelian” Bucuresti: Sute de tineri au cerut, in ultimul an

21:20, 26.03.2024 - Sute de tineri au cerut, anul trecut, sprijin in cadrul Centrului de Evaluare si Tratament a Toxicodependentelor pentru tineri din Spitalul ”Sfantul Stelian” din Bucuresti, numarul celor care au intrat pe tratament de substitutie, cu metadona, fiind de asemenea de ordinul sutelor, afirma sefa acestui…

CAUZE, MANIFESTARI ȘI TRATAMENT Enteroviroza la copii

20:21, 05.03.2024 - Enteroviroza poate fi o afecțiune grava in special la sugari și copiii cu imunitate scazuta, motiv pentru care trebuie acordata o atenție deosebita in gestionarea și prevenirea acesteia. The post CAUZE, MANIFESTARI ȘI TRATAMENT Enteroviroza la copii first appeared on Informatia Zilei .

In loc de desființare, Spitalul Smeeni a ajuns cea mai moderna baza de tratament din Buzau. Pe bani de la UE

11:30, 17.02.2024 - Daca in urma cu aproape un deceniu, Spitalul Smeeni din judetul Buzau era propus pentru desființare, astazi, lucrurile stau cu totul altfel datorita unei investiții de 3 milioane de euro, suma provenita din fonduri UE, in principal. La spitalul din Smeeni a fost inaugurata recent cea mai moderna baza…

Un șofer de BMW a scapat de trei sancțiuni rutiere grave pentru ca polițistul a calculat greșit amenda

06:35, 14.02.2024 - Un conducator auto care a savarșit trei contravenții grave in trafic, in timp ce se afla la volanul unui autoturism BMW, a scapat de sancțiuni pentru ca agentul rutier a calculat greșit valoarea amenzii.

Lidia Fecioru, leac natural pentru carcei. Ce tratament a oferit bioenergoterapeuta: „Este indicat...”

21:10, 10.02.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Lidia Fecioru rezolva multe probleme de sanatate cu remedii naturale. De aceasta data, bioenergoterapeuta a oferit un leac natural pentru carcei. Iata ce tratament folosește specialista!

Ce tipuri de tumori pancreatice pot aparea, care sunt manifestarile clinice și ce variante de tratament exista

12:00, 07.02.2024 - Tumorile pancreasului pot fi descoperite prin teste specifice și tratate minim invaziv. Exista mai multe feluri de tumori și mai multe variante de tratament, despre care ne vorbește conferențiar dr. Madalina Ilie, medic primar Gastro-enterologie.

Suspendarea permisului auto, in urma unor infracțiuni rutiere grave, valabila in toate țarile UE. Directiva Parlamentului European stabilește noi reguli pentru siguranța rutiera.

09:45, 07.02.2024 - Directiva privind siguranța rutiera, adoptata marți de Parlamentul European, stabilește ca un cetațean european caruia i-a fost suspendat permisul intr-o țara UE nu va mai putea conduce in niciun stat membru.


Ce parere ai despre aceasta stire?