Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Radu Stefan va juca finala Cupei Italiei

Publicat:

, cu integralist, s-a calificat în finala la fotbal, dupa victoria cu 2-1 înregistrata pe teren propriu în fata formatiei , marti seara, în mansa secunda a semifinalelor competitiei.

Lazio a deschis scorul dupa pauza, prin mijlocasul uruguayan (min.53), însa Juve a reusit sa egaleze în finalul meciului, prin chilianul (min.90+1), care a trimis în plasa din fata lui . Spectatorii se pregateau deja sa asiste la prelungiri,…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Antrenorul Thiago Motta ”nu a decis nimic

18:46, 18.05.2024 - Thiago Motta, antrenorul echipei italiene de fotbal Bologna, prezentat de mass-media italiana drept succesorul lui Massimiliano Allegri la Juventus Torino, a asigurat sambata ca nu „a decis nimic” si nici nu a semnat vreun acord cu „Batrana doamna”, urmand sa ia o decizie in privinta viitorului sau…

Antrenorul Massimiliano Allegri (Juventus), suspendat dupa ce a fost eliminat in finala Cupei Italiei

22:25, 16.05.2024 - Massimiliano Allegri, antrenorul lui Juventus Torino, a fost suspendat doua meciuri de Federatia italiana de fotbal (FIGC) dupa ce a fost eliminat in finala Cupei Italiei, castigata miercuri de echipa sa pe Stadionul Olimpic din Roma, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Antrenorul lui Juventus, Allegri, suspendat și amendat dupa scandalul din finala Cupei Italiei

19:05, 16.05.2024 - Antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, a fost suspendat pentru doua meciuri din Cupa Italiei și amendat cu 5.000 de euro dupa ce a primit un cartonaș roșu in victoria de miercuri seara cu Atalanta. Allegri risca sa fie demis inca de saptamana aceasta, conform presei din Italia, potrivit mediafax.

Juventus s-a impus in fața Atalantei și a caștigat pentru a 15-a oara Cupa Italiei

10:51, 16.05.2024 - Juventus Torino a invins-o pe Atalanta in finala Cupei Italiei și a caștigat trofeul pentru a 15-a oara in istorie. Juve este echipa cu cele mai multe astfel de de trofee. La randul sau, Massimiliano Allegri a devenit primul antrenor care a caștigat Cupa Italiei de cinci ori.

Veteranul Borussiei Dortmund, ironii dupa calificarea in finala: „Noroc ca suntem baieți buni!”

09:25, 09.05.2024 - Mats Hummels (35 ani) a fost eroul formației lui Edin Terzic in victoria de pe Parc des Princes, ce a propulsat-o in ultimul act al celei mai titrate competiții inter-cluburi din lume, Champions League. Fundașul central a marcat unicul gol al nemților cu PSG și a fost declarat cel mai bun jucator al…

Atalanta, adversara echipei Juventus Torino in finala Cupei Italiei

09:35, 25.04.2024 - Echipa Atalanta Bergamo s-a calificat in finala Cupei Italiei la fotbal, dupa ce a invins pe teren propriu, cu scorul de 4-1, formatia Fiorentina, miercuri seara. in mansa secunda a semifinalelor competitiei, potrivit Agerpres.

Juventus Torino reușește sa se califice in finala Cupei Italiei

01:21, 24.04.2024 - Juventus Torino s-a calificat in finala Cupei Italiei, dupa ce a fost invinsa cu 2-1 de Lazio in returul semifinalei de pe Stadio Olimpico, dupa ce in prima mansa, disputata pe Allianz Stadium, bianconerii s-au impus cu 2-0, informeaza news.ro.

WTA Charleston: Jucatoarea momentului, victorie categorica in finala

23:55, 07.04.2024 - Danielle Collins este jucatoarea momentului in circuitul WTA. Dupa victoria din finala de la Miami, americanca și-a adjudecat și trofeul de la Charleston, dupa victoria in fața Dariei Kasatkina, scor 6-2, 6-1.


Ce parere ai despre aceasta stire?