Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Radu şi Simona de la "Mireasă pentru fiul meu" formează un cuplu? Declaraţii neaşteptate: "Ne mutăm împreună!"

Publicat:

Radu si Simona de la "Mireasa pentru fiul meu" s-au apropiat mult în ultima perioada. Cei doi concurenti par a fi mai mult decât niste simpli prieteni si chiar au intentia de a se muta împreuna în Bucuresti.

De când s-a despartit de Andrada, Radu a fost surprins în ipostaze tandre alaturi de Simona. Cei doi petrec mult timp împreuna si chiar au purtat niste discutii de îndragostiti.

"Îmi place mult de tine. Îmi place ca esti foarte matura, gândesti altfel. Nu ai cum sa nu te…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Irina Columbeanu, primele declarații la revenirea in Romania: „Nu aș fi unde sunt acum fara tatal meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine”

14:26, 18.06.2024 - Irina Columbeanu a facut primele declarații la revenirea in Romania, dupa șase ani petrecuți in America. Tanara a avut și un mesaj special pentru tatal ei, fostul milionar Irinel Columbeanu, in fața camerelor de filmat: „Mulțumesc! Știu prin cate ai trecut pentru mine și pentru familia noastra!”. Vineri,…

Oana Moșneagu, primele declarații in ziua nunții cu Vlad Gherman. Ce s-a intamplat cu rochia de mireasa. „Suntem in plin proces de pregatire”

15:35, 02.06.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman se casatoresc religios astazi, dupa ce in urma cu cateva saptamani au facut cununia civila. Actrița a postat pe contul de socializare imagini cu rochia și a facut o dezvaluire celor care o urmaresc pe Instagram.Oana Moșneagu și Vlad Gherman traiesc astazi cea mai frumoasa…

Nu mai formeaza un cuplu! Blonda celebra este singura din nou, de ce s-au desparțit

21:55, 28.05.2024 - O blonda celebra a anunțat ca este din nou singura dupa ce a pus punct relației de aproape un an de zile cu un barbat mai tanar cu 35 de ani. S-a aflat și care a fost adevaratul motiv care a dus la desparțire. De ce s-a desparțit Madonna de iubitul tinerel Regina pop, in […] The post Nu mai formeaza…

Se bat apropouri! Cum ar trebui sa arate inelul de logodna pentru un celebru cuplu de la noi! Ea se vede mireasa, el trebuie sa ia notițe / VIDEO

22:56, 22.05.2024 - Cum ar trebui sa arate inelul de logodna pentru un celebru cuplu de la noi. Ea se vede mireasa, dar vrea sa il puna și la "munca" pe partener. El, trebuie doar sa citeasca printre randuri și sa ia atitudine.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia și Cristian, tensiuni in cuplu din cauza scandalului cu Andrada. Ce i-a spus concurentul iubitei sale: „Am fost mai drastic”

00:10, 18.05.2024 - Antonia și Cristian s-au certat din cauza tensiunii competiției. Cei doi au avut mai multe discuții in contradictoriu, mai ales dupa ce Andrada a facut cateva acuzațiile grave la adresa concurentei.

Mireasa, sezon 7. Ce mesaj i-a transmis Hatice Simonei, la scurt timp dupa ce fata și-a șters pozele de cuplu cu Andrei

09:30, 07.04.2024 - Hatice și Simona au devenit prietene in sezonul 7 Mireasa, iar aceasta prietenie continua și in afara competiției. Simona se confrunta cu neplacerile desparțirii, iar prietena ei i-a transmis un mesaj de susținere.

Primele declarații ale elevului injunghiat la o școala din București. Adolescentul a vorbit despre atacator: "Nu-l cunosc, mi-a dat un pumn ..."

19:20, 05.04.2024 - In cursul zilei de azi, elevul de clasa a X-a care a fost injunghiat de un alt tanar in curtea unui liceu din Capitala, a facut primele declarații despre incident. Ce a declarat adolescentul in ziua in care a fost externat din spital.

Mireasa. Capriciile iubirii. Mama Iulianei, acuzații grave la adresa lui Liviu. Femeia a facut declarații neașteptate: „Om fals!” / VIDEO

23:15, 26.03.2024 - Ediția din data de 26 martie 2024 a emisiunii Mireasa. Capriciile iubirii. a adus tensiuni in casa! Mama Iulianei a facut acuzații grave la adresa lui Liviu. Iata ce declarații neașteptate a facut femeia cu privire la concurent!


Ce parere ai despre aceasta stire?