Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Radierea unui autovehicul: Cum se face și ce acte sunt necesare

Publicat:

Radierea unui autovehicul: Cum se face și ce acte sunt necesare Procedura de radiere a unui vehicul rutier poate fi solicitata de proprietarul acestuia, poate fi hotarata printr-o sentința judecatoreasca sau se poate face din oficiu de catre o instanța judecatoreasca. Iata in ce situații poate fi radiat un autovehicul: – in cazul predarii autovehiculului la REMAT pentru dezmembrare;in cazul in care autovehiculul este furat; – in cazul in care proprietarul dorește sa exporte autovehiculul definitiv in alta țara; – in cazul in care proprietarul dorește sa retraga definitiv autovehiculul din circulație;…

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ințelegerea Declarației 700

13:46, 30.04.2024 - Declarația 700 este un instrument esențial in cadrul sistemului de administrare fiscala din Romania, utilizat atat de antreprenori cat și de alte entitați de business pentru inregistrarea fiscala inițiala și pentru modificarile ulterioare ale vectorului fiscal. Reglementata de Ordinul nr. 1699/2021…

Gorghiu: Procedura in cazul fugarului Arsene se apropie de final

20:50, 15.04.2024 - Procedura in cazul fugarului Arsene se apropie de final, spune, luni, ministrul Justiției, Alina Gorghiu. Ea afirma ca Ionel Arsene a invocat ca are depresie și ca exista un risc ridicat de suicid daca ar fi incancerat in penitenciarele din Romania

Bașcana Gagauziei, profeție pentru Moldova in cazul in care se unește cu Romania la propunerea lui Ciolacu: 'Ar reprezenta moartea!'

14:36, 08.04.2024 - Bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, considera ca posibila unire a Moldovei cu Romania ar reprezenta „moartea Moldovei”, a „limbii și culturii moldovenești”. Declarația vine dupa o alta afirmație recenta a ei, in care avertiza ca  Gagauzia se va desprinde de Moldova, asta daca Chișinaul va decide sa formeze…

Cum se face, in Romania, recunoasterea paternitatii copilului din afara casatoriei?

09:30, 02.04.2024 - Declaratia de recunoastere a copilului nascut in afara casatoriei este data de catre tata in fata ofiterului de stare civila care inregistreaza nasterea. Tatal minor il poate recunoaste singur pe copilul sau daca face dovada discernamantului la momentul recunoasterii, prin efectuarea expertizei psihiatrice.…

Declarația de creanța in procedura insolvenței in Romania

17:00, 14.03.2024 - Potrivit reglementarilor din Legea nr. 85/2014, pentru dobandirea calitații de creditor in procedura insolvenței in Romania, trebuie parcurse o serie de etape, printre care amintim: notificarea creditorilor din lista depusa de catre debitor, cererea de admitere a creanțelor in termenul fixat prin hotararea…

Atenție șoferi! Ce acte trebuie prezentate in cazul unui control, in 2024

16:50, 10.03.2024 - Codul Rutier atenționeaza ca toți șoferii care circula cu o mașina pe drumurile publice din Romania sunt obligați sa prezinte, la un control in trafic, cateva documente. Acestea sunt menite sa ateste identitatea șoferului, dreptul acestuia de a conduce vehiculul respectiv, identitatea mașinii și asigurarea…

Luni, 26 februarie – termenul limita de depunere a unor declaratii fiscale

10:45, 21.02.2024 - Economie Luni, 26 februarie – termenul limita de depunere a unor declaratii fiscale februarie 21, 2024 10:44 Administratia Judeteana a Finantelor Publice Teleorman informeaza contribuabilii ca 26 februarie 2024 este termenul limita de depunere a urmatoarelor declarații, pentru perioada de raportare…


Ce parere ai despre aceasta stire?