Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Putin arestat, OZN peste Alaska, mobilizarea rezerviștilor Armatei Române – Fake News-urile din ultima perioadă

Publicat:

Sambata a fost , 1 Aprilie, insa raspanditorii știrilor false nu se mulțumesc cu o singura zi din an. Iata trei dintre incercarile –... The post Putin arestat, OZN peste Alaska, mobilizarea rezerviștilor -urile din ultima perioada appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șoferul prins pe A3, cu 200.000 de țigarete de contrabanda, a fost arestat preventiv de Judecatoria Turda

20:55, 01.05.2024 - Barbatul care a fost prins de catre polițiști, pe autostrada A3, in timp ce transporta 200.000 de țigarete de contrabanda, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, decizia fiind luata azi de catre Judecatoria Turda. Citește și: Contrabanda cu țigari – Peste 200.000 de țigarete confiscate de polițiști!…

Barbatul care a injunghiat o femeie cu un cutit, in Centrul Vechi din București, arestat preventiv. Atacul, „unul intamplator”

09:46, 25.04.2024 - Barbatul de 74 de ani care a injunghiat marți seara, 23 aprilie, o femeie pe o strada din Centrul Vechi al Capitalei a fost retinut si, ulterior, arestat preventiv pentru 30 de zile, anunța joi Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.Potrivit procurorilor, atacul a avut loc in jurul orei 17.16, cand…

Mobilizarea rezerviștilor Armatei Romane. „Am tras cu arma, mi-am reamintit, ar trebui introdus serviciul militar obligatoriu!“

11:15, 11.04.2024 - Sute de rezerviști din județele Galați și Braila, cu varste cuprinse intre 37 și 63 de ani, au primit ordine de chemare in unitațile militare. Ei au participat in Poligonul Smardan (Galați) la un exercițiu de trageri cu muniție reala de razboi.

Macron il va ruga frumos de tot pe Putin sa accepte o incetare a focului in Ucraina pe perioada Jocurilor Olimpice

08:51, 17.03.2024 - Orice i se poate reproșa președintelui francez (și criticile sunt multe și din ce in ce mai serioase), dar nu se poate spune ca nu are o echipa de programatori politici și creatori de discurs crescuți la marea școala a diplomației franceze.

Trump: amendat cu 355 de milioane de dolari pentru frauda

11:30, 17.02.2024 - In urma hotararii judecatorești, liderul de varf al Partidului Republican a jurat sa faca apel. Trump declara ca hotararea de a plati o amenda de 355 de milioane de dolari pentru frauda va distruge statul New York. Fiindca orice ar pați el personal este un atac direct asupra Americii. Trump a jurat…

Pola Zilei: Alexei Navalnii, erou sau victima?

11:20, 17.02.2024 - Ceea ce era de așteptat, s-a intimplat ieri. Alexei Navalnii, singurul adversar adevarat a lui Putin și al regimului sau care impletește țarismul, dictatura comunista... The post Pola Zilei: Alexei Navalnii, erou sau victima? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Razboiul informațional continua. Fake News-urile din ultima perioada

20:25, 04.02.2024 - In mare masura, dezinformarile (fake news) din ultima perioada – sfarșitul anului trecut și prima luna din 2024 – vizeaza, in continuare, razboiului inițiat de... The post Razboiul informațional continua. Fake News-urile din ultima perioada appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?