Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pulpe de pui la cuptor cu ierburi aromatice și roșii cherry

Publicat:

Gust, savoare și culoare in farfurie poți sa obții in modul cel mai ușor cu un preparat indragit atat de cei mari, cat și de copii: pulpe de pui la cuptor cu ierburi aromatice și roșii cherry. Carnea de pui este savuroasa și bogata in proteine, ierburile dau o aroma atragatoare, iar roșiile vin cu […]

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

In ce sa marinezi carnea de miel inainte de a o baga la cuptor. Ingredientul care ii da un gust deosebit

12:55, 30.04.2024 - Este ingredientul vedeta al meselor de Paște, deloc simplu de preparat. Pentru a te asigura ca oferi familiei și musafirilor un adevarat rasfaț culinar, trebuie sa ții cont de un sfat de aur. Afla in ce sa marinezi carnea de miel inainte de a o baga la cuptor. Un truc ce va face furori la […] The post…

Ce sa faci neaparat cu carnea de miel inainte de a o baga la cuptor. Secretul care ii da gust special și crusta aurie

12:50, 26.04.2024 - Mielul este vedeta de Paște și nu lipsește de pe mesele romanilor. Poți da naștere unor preparate de-a dreptul speciale cu ajutorul acestui tip de carne care, insa, nu se gatește deloc ușor. Daca optezi sa o bagi la cuptor și vrei sa iasa frageda și bine rumenita, afla ce trebuie sa faci cu ea […] The…

Ce sa pui in sarmalele pentru Paste pentru a fi mai usoare. Nu iti mai incarci organismul astfel, carnea este secretul

18:25, 23.04.2024 - Nu poate exista masa de sarbatori fara acest preparat tradițional delicios, dar combinația cu drob și friptura de miel poate fi destul de grea pentru stomac și intregul aparat digestiv. Afla, din randurile de mai jos, ce sa pui in sarmalele pentru Paste pentru a fi mai usoare. Secretul: carnea. Un truc…

Ce se intampla cu mancarea ramasa la all inclusive. Dezvaluirile unui bucatar-sef care o sa te puna pe ganduri

00:00, 12.04.2024 - Regimul "All Inclusive" a devenit foarte popular de ceva timp, multe persoane optand pentru acesta atunci cand merg in vacante, la odihna. Insa tot mai multe detalii ies la iveala despre ce se intampla cu adevarat in bucataria hotelurilor "All Inclusive".Un bucatar sef din cadrul unui hotel de cinci…

Carnea de miel, mai scumpa cu 20% fața de anul trecut in piețele din Brașov. Cat a ajuns sa coste un kilogram

17:30, 27.03.2024 - Un kilogram de carne de miel a ajuns sa coste in piețele din Brașov 60 de lei, in Saptamana Mare a catolicilor. Ortodocșii spun ca vor cumpara doar bucați de miel sau vor renunța sau vor renunța la friptura tradiționala.

Cum faci cele mai bune pulpe de rața ca sa ți se topeasca in gura. Secretul simplu cu care nu dai greș niciodata

18:06, 23.03.2024 - Carnea de rața este, in general, mai tare, astfel ca are nevoie sa fie preparata cu mai multa atenție, pentru a ieși moale și savuroasa. Dar sa nu exageram, nu e nevoie sa ai o diploma de chef ca sa poți gati rața.

Cum trebuie pastrata carnea de vita la congelator. Cat rezista și de ce trebuie sa ții cont pentru a nu-și pierde savoarea

13:25, 16.03.2024 - Pentru ca sa ramana proaspata mai mult timp, majoritatea oamenilor aleg sa depoziteze carnea de vita in congelator. Iata cum trebuie sa fie ambalata aceasta carne și ce reguli trebuie sa respecți pentru a te bucura cat mai mult timp de gust.

Culinary Experience, ediția 58. Nu știți ce surprize va așteapta LA TOUR

18:00, 24.02.2024 - Daca e o noua saptamana, e din nou Culinary Experience (in 29 februarie seara). De data aceasta am ajuns la ediția cu numarul 58, fiecare ediție aducand ceva nou pentru cei care vor sa incerce lucruri noi cand vine vorba de bucatarie. „Ediția cu numarul 58. E ceva, nu? Suntem mandri de acest concept,…


Ce parere ai despre aceasta stire?