Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PSD: USR n-are dreptul să-i acuze pe alții în timp ce-și protejează penalii din partid

Publicat:
PSD: USR n-are dreptul să-i acuze pe alții în timp ce-și protejează penalii din partid

PSD denunța „dublul standard și ipocrizia nerușinata a reprezentanților USR care fac denunțuri la ANI și DNA impotriva lui , in timp ce stau la masa cu penalii și incompatibilii din propriul partid”.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol si foto: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Firea intra in cursa electorala:Impreuna vom lupta pentru dreptul bucurestenilor la o viața mai buna

12:36, 23.04.2024 - Gabriela Firea și-a anunțat intrarea in cursa electorala. Impreuna vom lupta pentru dreptul bucurestenilor la o viața mai buna, a transmis, marți, Firea. Coaliția PSD-PNL a decis sa retraga candidatura medicului Catalin Cirstoiu și propune candidați separ

PSD nu mai suporta 'ipocrizia' USR dupa ce Cirstoiu s-a ales cu un denunț la DNA: 'Stau la masa cu penalii și incompatibilii din propriul partid'

12:45, 16.04.2024 - PSD denunța „dublul standard și ipocrizia nerușinata a reprezentanților USR care fac denunțuri la ANI și DNA impotriva lui Catalin Cirstoiu, in timp ce stau la masa cu penalii și incompatibilii din propriul partid”.

Cirstoiu spune ca traficul din București e „haos”: „Mergand cu metroul, mașina și tramvaiul, am constatat ca e de-a dreptul stresant”

13:11, 15.04.2024 - Catalin Cirstoiu, candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei, a declarat luni ca ar putea descrie intr-un singur cuvant traficul din Capitala: „haos”. El a precizat ca vrea trecerea Metroului si a centurii vechi la municipalitate. „Este vital sa avem un Plan real de mobilitate urbana”, a mai afirmat Cirstoiu.

Cirstoiu: 'Sanatatea mea, dreptul meu' ar trebui sa fie o deviza si pentru noi, medicii, dar si pentru pacienti

16:20, 08.04.2024 - Medicul și candidatul la Primaria Generala, Catalin Cirstoiu, aflat in vizita la Institutul Clinic Fundeni, a vorbit despre problemele și neajunsurile din spitalele bucureștene. Acesta propune o serie de soluții.

Nicusor Dan: PSD are doi candidați la Primaria Capitalei

23:10, 21.03.2024 - Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat, joi seara, ca in opinia sa voturile electoratului PSD se vor imparti intre Catalin Cirstoiu si Cristian Popescu Piedone, potrivit News.ro. „Eu am fost votat de un public de dreapta, parte din acest public ma simpatizeaza, ei intentioneaza sa…

A inceput audierea martorilor in dosarul finanțarii ilegale a fostului partid "ȘOR"

17:21, 05.03.2024 - A inceput audierea martorilor in dosarul finanțarii ilegale a fostului partid "ȘOR", in care este vizata și Marina Tauber. In ședința de astazi, au fost audiați doi martori ai acuzarii. Este vorba despre un tinar care ar fi participat nemijlocit la protestele organizate de fostul partid "ȘOR" și un…

Liderul PSD Cluj, discurs manifest despre subiectul momentului: „Sa comasam ideile de dreapta și stanga, dar și orgoliile de partid”

10:50, 20.02.2024 - Comasarea alegerilor ține prima pagina a agendei politice deja de saptamani bune. Inca nu s-a luat o decizie oficiala dupa multe runde de negocieri incheiate, dar miercuri s-ar putea sa avem un anunț oficial din partea liderilor PSD și PNL.


Ce parere ai despre aceasta stire?