Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Provocare periculoasă pe rețelele de socializare – tot mai mulți tineri ingerează capsule de detergent

Publicat:

Dupa „”, un nou „joc virtual” pune in pericol viețile a mii de adolescenți. Tinerii se provoaca intre ei sa inghita capsule de detergent și apoi posteaza dovezile pe rețelele de socializare. De asemenea, pe Internet circula și fotografii in care capsulele de detergent  decoreaza o pizza sau sunt puse intr-un bol si amestecate cu inalbitor, in loc de cereale cu lapte. Așa numita „”, provocarea s-a raspandit rapid in randul tinerilor dornici de atenție, a caror inregistrari strang sute de mii de vizualizari. Potrivit „ of ”,…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noul trend care a provocat isterie pe internet - Terapia cu melci vii. Ce presupune, dar și care sunt riscurile / VIDEO

06:40, 26.04.2024 - In mediul online circula un trend nou și controversat: terapia cu melci vii, considerata una dintre cele mai moderne metode de ingrijire a pielii. Medicii atrag atenția asupra acestui fenomen și recomanda precauție in ceea ce privește produsele pe care le folosim pe tenul nostru.

Alexandru Rafila anunța o „strategie” pentru a limita trimiterea pacienților de la stat la privat. „Medicii din institutiile publice ar trebui sa declare pe proprie raspundere ca nu directioneaza pacienti la privat”.

14:35, 18.04.2024 - Ministrul Sanatații Alexandru Rafila afirma necesitatea unor sancțiuni in cazul medicilor din spitalele de stat care trimit pacienții in privat și anunța elaborarea unei „strategii”, prin care cadrele medicale sa asume „pe proprie raspundere” ca nu direcționeaza pacienții.

Cirstoiu: 'Sanatatea mea, dreptul meu' ar trebui sa fie o deviza si pentru noi, medicii, dar si pentru pacienti

16:20, 08.04.2024 - Medicul și candidatul la Primaria Generala, Catalin Cirstoiu, aflat in vizita la Institutul Clinic Fundeni, a vorbit despre problemele și neajunsurile din spitalele bucureștene. Acesta propune o serie de soluții.

Rusia incepe luni o noua campanie de recrutare in armata. Cum ii ademenește Statul Major pe tinerii recruți

17:05, 29.03.2024 - Rusia urmeaza sa lanseze luni campania de conscriptie de primavara, care vizeaza zeci de mii de tineri cu varste cuprinse intre 18 si 30 de ani, anunța vineri Statul Major rus, relateaza AFP, preluata de News.ro.

Cum alegem crenvurștii sanatoși. Directorul ICA: ”Ar trebui sa ne orientam spre cei cu membrana zbarcita!”

21:10, 25.03.2024 - Romanii se uita tot mai mult la calitatea mancarii, dar de multe ori este extrem de greu de ales.Invitat in emisiunea iThink de la Antena 3 CNN, Alexandru Ciric, directorul Institutului de Cercetare Alimentara, a explicat la ce ar trebui sa fim atenți atunci cand cautam un aliment sanatos. Bineințeles…

Papa Francisc spune ca Ucraina ar trebui sa aiba „curajul steagului alb“ si sa negocieze: „Sa nu va fie rușine“

09:16, 10.03.2024 - Papa Francisc a afirmat, intr-un interviu acordat televiziunii elvetiene RSI, ca Ucraina ar trebui sa aiba curajul 'steagului alb', care este 'un cuvant curajos', si de a negocia pentru a pune capat razboiului cu Rusia 'inainte ca lucrurile sa se inrautateasca'.

Isteria cu razboiul ii sperie pe romani, marturii uluitoare: "Cine ne apara? Tot tineretul, ca sunt romani"

15:55, 08.02.2024 - Posibilitatea unui razboi intre NATO și Rusia continua sa ii sperie pe romani. Oamenii sunt ingrijorați și spun ca tinerii, in special, ar trebui sa fie pregatiți sa iși apere țara. Chiar daca momentan este exlus stagiul militar obligatoriu, exista totuși discuții in jurul unui stagiu militar voluntar…

Isteria cu razboiul ii sperie pe romani, marturii uluitoare: "Cine ne apara? Tot tineretul, ca sunt romani"

08:31, 08.02.2024 - Posibilitatea unui razboi intre NATO și Rusia continua sa ii sperie pe romani. Oamenii sunt ingrijorați și spun ca tinerii, in special, ar trebui sa fie pregatiți sa iși apere țara. Chiar daca momentan este exlus stagiul militar obligatoriu, exista totuși discuții in jurul unui stagiu militar voluntar…


Ce parere ai despre aceasta stire?