Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Protest religios la Cairo: 19 morţi şi 150 de răniţi

Publicat:

Incaierarile s-au petrecut langa sediul televiziunii de stat din Cairo, Maspero, scrie NewsIn. Protestatarii au aruncat cu pietre si sticle incendiare in politie si au incendiat vehicule.

Sunt cele mai violente incidente care au loc in Egipt de la protestele din februarie care l-au alungat de la putere pe fostul presedinte .

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 821. Cel putin doi morti si mai multi raniti, dupa ce rusii au lovit un centru comercial

23:26, 25.05.2024 - Un atac al Rusiei asupra unui magazin de bricolaj aglomerat din orașul ucrainean Harkov a ucis sambata cel puțin doua persoane. Mai multe persoane sunt ranite. Un incendiu uriaș a izbucnit dupa atac, iar echipele de pompieri se lupta sa il stapaneasca, au declarat oficialii regionali. Oleh Syniehubov,…

Cel putin 10 morti in Egipt dupa ce un microbuz a cazut de pe feribot in Nil. Șoferul a uitat sa traga frana de mana

19:01, 21.05.2024 - Cel putin zece persoane au murit marti, dupa ce un microbuz a cazut de pe un feribot in Nil, la nord de Cairo. Vinovat de tragedie este șoferul autoturismului, care a uitat sa traga frana de mana.

Regiunea Harkov - Atacurile din ultimele 24 de ore, soldate cu trei morti si cinci raniti

11:21, 12.05.2024 - Seful Administratiei Militare Regionale Harkiv, Oleh Sinehubov, a raportat ca in urma atacurilor rusesti din ultimele 24 de ore, trei persoane au fost ucise și alte cinci au fost ranite, iar un barbat a fost ranit ca urmare a detonarii unui proiectil, noteaza Ukrinform, potrivit Rador Radio Romania.

Atac rusesc asupra Harkovului. Șase morți și 10 raniți

09:31, 06.04.2024 - Un atac rusesc asupra orașului Harkov, al doilea oraș ca marime din Ucraina, a ucis șase civili și a ranit 10 persoane sambata dimineața, au declarat oficiali regionali, citați de Reuters.

(foto) Cutremur de 7,4 in Taiwan, cel mai puternic din ultimii 25 de ani: 26 de cladiri s-au prabusit, patru morți și zeci de raniți

08:10, 03.04.2024 - Un cutremur subacvatic cu magnitudinea de 7,4 grade pe scara Richter s-a produs miercuri in apropiere de Taiwan, provocand avertismente de tsunami in Taiwan, precum si in insulele japoneze Okinawa si in Filipine. Mai multe persoane sunt blocate, dupa ce cel putin 26 de cladiri s-au prabușit, iar 9 persoane…

FOTO/VIDEO - Accident monstru in Germania: Morți și raniți dupa o coliziune intre 40 de mașini

09:30, 25.03.2024 - Doua persoane au murit si 27 au fost ranite, duminica, intr-o ciocnire in lant in care au fost implicate aproximativ 40 de automobile pe o autostrada in apropierea orasului german Wurzburg, situat in landul Bavaria (sud-est), transmite DPA, potrivit Agerpres. O femeie in varsta de 52 de ani si un…

Cel puțin 16 morți și peste 70 de raniți dupa un atac cu rachete asupra Odesa

18:25, 15.03.2024 - Rusia a lansat vineri rachete balistice asupra infrastructurii civila din orașul ucrainean Odessa, port la Marea Neagra, ucigand cel puțin 16 persoane și ranind peste 70, in cel mai sangeros atac al Moscovei din ultimele saptamani, au declarat oficiali ucraineni, relateaza Reuters.

Opt lideri ai Frației Musulmane din Egipt, printre care și ghidul suprem al confreriei, condamnați la moarte

10:05, 05.03.2024 - Opt lideri ai Frației Musulmane, printre care se numara și ghidul suprem al confreriei in prezent interzise in Egipt, au fost condamnați luni de un tribunal special din Cairo la pedeapsa cu moartea pentru violențele din anul 2013.


Ce parere ai despre aceasta stire?