Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Propolisul face minuni pentru organism. Descoperă ce beneficii are!

Publicat:

Propolisul e unul dintre remediile naturii cu un puternic rol antiinfecțios, caci poate sa distruga peste 20 de tipuri de bacterii și aproximativ 30 de virusuri. In Grecia Antica era folosit pentru tratarea abceselor, in timp ce in Mesopotamia era utilizat pentru dezinfectarea ranilor. Acest produs apicol este prelucrat de albine, dupa ce colecteaza substanțe rașinoase din mugurii a peste 20 de specii de copaci. In compoziția propolisului se gasesc enzime, vitaminele A,B,E, cat și nenumarate saruri și minerale.Grabește vindecarea herpesuluiDatorita proprietaților cicatrizante și antiinfecțioase,…

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

Platforma YTM.ro, oferita gratuit de Universitatea de Vest din Timișoara, ajuta tinerii sa gaseasca programul de studii care li se potrivește

11:30, 28.05.2024 - UVT pune la dispoziția elevilor din intreaga țara, in mod gratuit, servicii permanente de consiliere individuala in cariera. Platforma YTM este o platforma de testare psiho-vocaționala dezvoltata de Universitatea de Vest din Timișoara, adresata elevilor din intreaga țara, prin care aceștia iși pot analiza…

Cum ar putea ajuta musculitele de fructe la stoparea dezvoltarii tumorilor cerebrale

04:35, 26.05.2024 - Oameni de stiinta considera ca musculitele de fructe ar putea opri dezvoltarea tumorilor cerebrale, relateaza dpa. Experti de la Centrul de Excelenta de Cercetare a Tumorilor Cerebrale de la Universitatea din Plymouth, sud-vestul Angliei, au reusit identificarea si examinarea celulelor aflate in primele…

Creierul uman s-a micșorat, dar nimeni un știe exact din ce cauza

19:41, 18.05.2024 - Creierul oamenilor moderni este cu aproximativ 13% mai mic decat cel al lui Homo sapiens care a trait acum 100.000 de ani. Este din cauza schimbarii climatului sau a unora dintre abilitațile pe care le-am dobandit?, informeaza BBC.In mod tradițional, se crede ca „creierul nostru mare” este ceea ce deosebește…

Cum ne ajuta zimbrii in lupta cu CO2. O turma de 170 de capete, introdusa recent in Romania, schimba calculele ecologiștilor

18:50, 15.05.2024 - O turma de 170 de zimbri reintroduși in Munții Țarcu, din țara noastra, ar putea ajuta la stocarea emisiilor de CO2 echivalente cu indepartarea a aproape 2 milioane de mașini de pe șosea timp de un an, potrivit unei noi cercetari.

Sucul-minune pentru piele, ochi si imunitate. Il poți prepara rapid, fara prea multa cheltuiala și timp timp investit

21:30, 28.04.2024 - Imunitate. Mai ales la schimbarile de anotimp, cand rezistenta sistemului natural de aparare al organismului in fata infectiilor este cel mai greu incercat, se recomanda cura cu suc de morcov. Vitaminele A si C, vitaminele din complexul B, pigmentii din morcov stimuleaza organismul sa produca celule…

Va fi iureș, pica iar Dinamo? 5 lucruri de știut intr-un final INCENDIAR de play-out + Programul echipelor care lupta pentru supraviețuire

00:15, 24.04.2024 - Dinamo mai are trei meciuri de disputat pana la finalul play-out-ului, doua partide acasa, cu Voluntari și UTA, plus deplasarea de la Cluj, cu Universitatea. „Cainii” au nevoie de un parcurs perfect, impletit cu jocul favorabil al rezultatelor, pentru a nu retrograda din nou. Nu e de gluma pentru Dinamo,…

Dialogul mass-media globale „Oportunitațile in China”

18:46, 14.03.2024 - Dialogul mass-media globale pe tema „Oportunitațile in China”, organizat de China Media Group (CMG) cu sprijinul filialei din Chicago a Camerei de Comerț a Chinei in SUA, a avut loc, miercuri, la Universitatea din Chicago.  Președintele CMG, Shen Haixiong, ambasadorul Chinei in SUA, Xie Feng, au transmis…

STUDIU Cum ar putea ajuta musculitele de fructe la stoparea dezvoltarii tumorilor cerebrale

07:06, 13.03.2024 - Oameni de stiinta considera ca musculitele de fructe ar putea opri dezvoltarea tumorilor cerebrale, relateaza dpa. Experti de la Centrul de Excelenta de Cercetare a Tumorilor Cerebrale de la Universitatea din Plymouth, sud-vestul Angliei, au reusit identificarea si examinarea celulelor aflate in primele…


Ce parere ai despre aceasta stire?