Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Promo-LEX, apel către conducerea Republicii Moldova în contextul vizitei lui Dmitri Kozak

Publicat:

-LEX solicita autoritatilor constitutionale ale sa discute cu , sef-adjunct al administratiei presedintiei , problemele respectarii drepturilor omului in regiunea transnistreana a . Apelul a fost facut in contextul in care va avea o intrevedere miercuri, 11 august, cu presedintele .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Maia Sandu: "Drapelul moldovenesc flutura mindru la Oslo"

16:56, 06.05.2024 - Maia Sandu a devenit primul președinte al Republicii Moldova care a efectuat o vizita de lucru in Norvegia. Președinta a vorbit despre inceputul vizitei sale in Norvegia. „Drapelul moldovenesc flutura mindru la Oslo, in momentul in care imi incep vizita de stat in Norvegia la invitația Majestații lor…

Ciocniri intre politie si protestatari prorusi in timpul vizitei Maiei Sandu in Gagauzia

14:01, 10.04.2024 - Vizita presedintei Republicii Moldova, Maia Sandu, in regiunea autonoma Gagauzia din cadrul Republicii Moldova, a fost marcata miercuri de ciocniri intre politie si protestatari prorusi, informeaza EFE.

Rusia deschide sectii de vot in Transnistria pentru alegerile prezidentiale, desi Republica Moldova le-a interzis

20:31, 11.03.2024 - Rusia va deschide, pentru alegerile sale prezidentiale din 17 martie, mai multe sectii de vot in regiunea transnistreana, scrie presa locala, citand un mesaj al Ambasadei ruse in Moldova, in ciuda faptului ca guvernul central a stabilit ca o sectie de vot nu poate functiona decat in sediul ambasadei…

Franta afirma sprijinul sau de neclintit pentru Republica Moldova in fata amenintarii ruse

20:40, 07.03.2024 - Franta a afirmat joi sprijinul sau de neclintit pentru „independenta, suveranitatea si integritatea teritoriala” a Republicii Moldova, a carei presedinta Maia Sandu a fost primita la Palatul Elysee pentru a incheia un acord de aparare intre cele doua state, informeaza AFP.

(video) Șeful SIS, cu declarații despre „implicarea Rusiei in procesele electorale din Moldova”

10:25, 05.03.2024 - Directorul Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova, Alexandru Musteața, a susținut o conferința de presa privind evaluarea implicarii Federației Ruse in procesele electorale din Republica Moldova, in 2024-2025.

Transnistria cere „protecție” Federației Ruse dupa aprobarea rezoluției pentru susținerea „suveranitații” regiunii. Ce decizie va lua Putin?

16:05, 28.02.2024 - Liderii din Transnistria au solicitat sprijinul și „protecția” Rusiei in fața așa-zisei presiuni din partea Republicii Moldova. Membrii congresului de la Tiraspol au adoptat o rezoluție pentru susținerea „suveranitații” regiunii.

Ciolacu, despre Republica Moldova si Ucraina: Trebuie sa le ajutam sa devina sustenabile economic

11:36, 27.02.2024 - "Uitati-va la dinamica razboiului din Ucraina si a interesului din ce in ce mai crescand a Federatiei Ruse macar politic sa gestioneze Transnistria si sunt ferm convins ca stiti la fel de bine ca si mine ce va urma. Avem o obligatie morala fata de romanii nostri din Republica Moldova si va trebui cumva…

Referendumul despre aderarea la UE este un exercițiu cu un singur deznodamant

08:06, 24.02.2024 - Sincer vorbind, cand am citit despre propunerea/intenția doamnei Maia Sandu de a organiza la toamna un referendum republican la tema aderarii Republicii Moldova la Uniunea Europeana nici nu știam ce sa cred: pe de-o parte, ar fi bine sa spunem tare și raspicat ca ne dorim aderarea, pentru a nu mai turna…


Ce parere ai despre aceasta stire?