Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Proiectul de conectare a Clujului la Autostrada Transilvania a fost scos la licitație!

Publicat:

Drumul expres pentru realizarea conexiunii dintre Autostrada A3 și drumul național DN1 ( zona Tureni) a fost scos la licitație de catre DRDP Cluj cu sprijinul (CNAIR).

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mobilizare buna pe șantierul viitorului drum expres de la Tureni, cu sute de muncitori și utilaje in teren. Stadiul fizic al lucrarilor a ajuns la 25%.

18:40, 24.04.2024 - Sute de muncitori și utilaje de lucru, pe șantierul drumului de legatura a Clujului la Autostrada Transilvania. Potrivit estimarilor oficiale, lucrarile la viitorul drum expres vor fi incheiate pe final de an.

Noi imagini de pe șantierul viitorului drum de legatura a Clujului la Autostrada Transilvania. Cum avanseaza lucrarile?

13:10, 17.04.2024 - Lucrarile la drumul expres de la Tureni, care va asigura legatura dintre Autostrada Transilvania și DN1, avanseaza in teren. Sunt șanse mari ca la finalul acestui an Clujul sa aiba asigurata conexiunea la autostrada.

Grindeanu: De joia viitoare se va circula pe drumul de legatura Oradea - Autostrada Transilvania

18:10, 22.03.2024 - Sorin Grindeanu, a declarat ca saptamana viitoare vor avea loc procedurile de recepție iar de pe 28 martie se va da drumul circulației rutiere pe drumul de legatura Oradea - Autostrada Transilvania.

Primaria Baicoi a scos la licitație execuția pasajului peste DN1, la intersecția cu DJ 215

00:11, 20.03.2024 - V. Stoica Primaria orașului Baicoi a lansat licitația pentru execuția lucrarilor de construire a pasajului suprateran in zona intersecției dintre drumul național DN1 și drumul județean DJ 215, un proiect inițiat de autoritațile din Baicoi și finanțat prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”…

Autostrada Transilvania, noua "pista de curse" a Clujului. Șoferi depistați in timp ce goneau cu peste 200km/h

16:55, 11.03.2024 - Polițiștii din cadrul Biroului Poliție Autostrada A3 Turda-Borș au organizat, in perioada 8-10 martie, activitați cu scopul de a reduce numarul de evenimente rutiere și de a crește astfel siguranța participanților la trafic.

Hidroelectrica scoate la licitație contractul de retehnologizare a Amenajarii Hidroenergetice Vidraru

17:01, 26.02.2024 - Luni, 26 februarie 2024, Hidroelectrica a reluat licitația pentru retehnologizarea amenajarii hidroenergetice Vidraru, prin intermediul sistemului electronic de achiziții publice (SEAP). Valoarea estimata a contractului pentru acest proiect este de 188 de milioane de euro, reflectand o actualizare a…

Reparații provizorii la podul deteriorat peste Autostrada Transilvania dintre Tureni și Petreștii de Jos

11:31, 23.02.2024 - Zilele trecute TurdaNews informa despre starea avansata de degradare a podului peste Autostrada Transilvania dintre Tureni și Petreștii de Jos. Autoritațile au inceput sa faca unele reparații provizorii, dupa informațiile aparute in spațiul public. Un clujean a semnalat faptul ca podul peste Autostrada…

Jumatate dintre propunerile formulate in cadrul dezbaterii publice se regasesc in proiectul de buget al Clujului care urmeaza sa se adopte la inceputul saptamanii urmatoare

12:10, 09.02.2024 - Continue reading Jumatate dintre propunerile formulate in cadrul dezbaterii publice se regasesc in proiectul de buget al Clujului care urmeaza sa se adopte la inceputul saptamanii urmatoare at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?