Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Proiect. Pedepse mai aspre pentru violența împotriva copiilor. Se poate ajunge la închisoare pe viață

Publicat:

Violența impotriva minorilor ar putea fi pedepsita mult mai aspru in Romania. Filmarile care au aparut in ultima perioada in spațiul public, cu adulți care lovesc brutal minori sau manifesta acte de o cruzime teribila, readuc in discuție pedepsele pe care acești agresori le primesc. Un proiect de lege propune chiar inchisoare pe viața pentru cei care iși indreapta furia asupra minorilor.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Patru ani de zboruri medicale gratuite pentru salvarea copiilor grav bolnavi: „Sa le spunem numele și sa onoram fiecare viața”

19:11, 09.04.2024 - De patru ani, o asociație din Romania organizeaza zboruri medicale gratuite pentru copiii grav bolnavi care sunt tratați in strainatate. S-a ajuns la zborul cu numarul 200, suma totala investita depașind șapte milioane de euro. Urmatorul obiectiv este achiziționarea unui avion-ambulanța.

5 moduri prin care Garanția pentru copii va schimba in bine viața copiilor din Romania

14:21, 27.03.2024 - Planul Național de Acțiune privind Garanția pentru Copii, adoptat de Guvernul Romaniei in octombrie anul trecut și a carui implementare a inceput, are un potențial uriaș de a schimba viețile copiilor din Romania, unde 41,5% dintre ei sunt expuși riscului de saracie și excluziune sociala.

Un criminal in serie din Romania poate fi eliberat din inchisoare. Condamnarea sa a fost pe viața

15:30, 05.03.2024 - In istoria recenta a Romaniei, justiția a avut de-a face cu o serie de personaje extrem de periculoase, considerate a fi criminali in serie. Printre aceștia se numara și Iulian Țiganila, un criminal in serie din Romania care poate fi eliberat din inchisoare.

Deputat Burciu Cristina: Toleranta zero fata de violența indreptata impotriva copiilor

08:46, 28.02.2024 - Parlamentul Romaniei Camera Deputatilor Grupul Parlamentar al Partidului Național Liberal COMUNICAT DE PRESA Toleranta zero fata de violența indreptata impotriva copiilor  Cazurile de agresiune, violența și chiar cruzime indreptate impotriva


Ce parere ai despre aceasta stire?