Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Proiect dubios al Guvernului. Deschide spațiul aerian pentru avioanele înarmate ale NATO și ale Ucrainei

Publicat:

Survolarea teritoriului Romaniei de catre aeronave straine cu echipament militar la bord, din țarile care au incheiat tratate și ințelegeri in acest sens, va fi permisa, cel puțin pentru 90 de zile, fara autorizare de la Ministerul Apararii Naționale. Prevederea este cuprinsa intr-un proiect de hotarare de guvern elaborat de și, aparent, nu […] The post Proiect dubios al Guvernului. Deschide spațiul aerian pentru avioanele inarmate ale NATO și ale Ucrainei first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Operatiune de desant aerian de amploare, la exercitiul multinational SWIFT RESPONSE 24, in perioada 5-24 mai

18:50, 30.04.2024 - Una dintre cele mai mari operatiuni de desant aerian din Europa dupa al Doilea Razboi Mondial, cu implicarea a aproximativ 2.000 de parasutisti, va avea loc in cadrul exercitiului multinational SWIFT RESPONSE 24, care se va desfasura in perioada 5 - 24 mai, anunta Ministerul Apararii Nationale.

Alerta in spațiul aerian al Romaniei: avioanele Typfoon au interceptat un aparat de zbor al Iranului

07:15, 30.04.2024 - Trei dintre cele mai bune avioane de lupta ale NATO au avut o prima ieșire in teatru de operații de la frontiera estica a Alianței, iar cea mai buna drona a Pentagonului și-a facut aparițai unica deasupra Marii Negre, scrie newsweek.ro.

Poliția de Frontiera, despre exploziile matinale din Ucraina: "Nu a fost detectata vreo intrare neautorizata in spațiul nostru aerian"

10:10, 29.03.2024 - Poliția de Frontiera (IGPF) anunța ca in aceasta dimineața, la ora 05:40, patrulele SPF Ocnița, SPF Otaci, SPF Cosauți și SPF Soroca au raportat auzirea a cel puțin trei explozii pe teritoriul Ucrainei. Potrivit IGPF, autoritațile ucrainene au confirmat ca in regiunea orașului Novodnestrovsk, situat…

O racheta de croaziera rusa a incalcat spatiul aerian al Poloniei

20:25, 24.03.2024 - O racheta de croaziera lansata de Rusia impotriva unor tinte din vestul Ucrainei a incalcat pentru scurt timp spatiul aerian al Poloniei, a anuntat, duminica, armata poloneza, relateaza AFP si Reuters.

Una din rachetele cu care rușii au atacat Liovul a incalcat spațiul aerian al Poloniei. Armata poloneza e in alerta

11:20, 24.03.2024 - O racheta de croaziera lansata de Rusia impotriva unor tinte din vestul Ucrainei a incalcat pentru scurt timp spatiul aerian al Poloniei, a anuntat duminica armata poloneza, relateaza AFP si Reuters, preluate de Agerpres.

Nosatii ofera detalii despre radarele care ne vor ajuta sa observam rachetele care survoleaza spațiul aerian

22:30, 11.03.2024 - Republica Moldova va avea radare care sa observe rachetele care ne survoleaza spațiul aerian, dar nu și sa le doboare. Declarația a fost facuta de ministrul Apararii, Anatolie Nosatii, scrie realitatea. Oficialul a precizat in studioul emisiunii In Profunzime de la ProTV ca actualmente sistemele care…

PROIECT DE LEGE – Tinerii sa poata conduce mașini mici de la 17 ani. Care sunt condițiile

10:05, 05.03.2024 - In atenția parlamentarilor se afla in aceste zile o propunere legislativa pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgența a Guvernului nr.195/2002 privind circulația pe drumurile publice și pentru modificarea și completarea art.337 din Legea nr.286/2009 privind Codul Penal. Potrivit acestui…

Serviciul de informații militare al Ucrainei: Informația ca Transnistria va cere alipirea la Rusia nu se confirma

11:16, 23.02.2024 - Informația potrivit careia liderii separatiști de la Tiraspol vor cere alipirea Transnistriei la Federația Rusa nu se confirma, afirma Serviciul de informații militare a Ucrainei (GUR), citat de Pravda.com.ua și de Deschide.md. Potrivit purtatorului de cuvant al GUR, Andrei Iusov, așa zișii deputați…


Ce parere ai despre aceasta stire?