Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Producătorii ar putea fi obligați să afișeze micșorarea gramajului produselor. Ciolacu: „ANPC a pus în transparență ordinul”

Publicat:
Producătorii ar putea fi obligați să afișeze micșorarea gramajului produselor. Ciolacu: „ANPC a pus în transparență ordinul”

a declarat, joi, in sedinta de Guvern, ca presedintele ANPC a pus in transparenta ordinul care impune procesatorilor sa semnaleze clar orice micsorare a gramajului produselor, el precizand ca va exista un control asupra pietei detergentilor unde exista cresteri de preturi total nejustificate.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciolacu propune ca pe ambalajele produselor sa fie semnalata in mod vizibil reducerea gramajului

19:30, 09.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu anunta ca urmeaza sa fie elaborata o reglementare in baza careia producatorii vor fi obligati sa semnaleze vizibil pe ambalaj, in cazul in care au redus gramajul unui produs.

Producatorii ar putea fi obligați sa afișeze cand fac scumpiri mascate prin reducerea gramajelor la produse. Fenomenul a luat amploare

13:46, 09.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu anunta ca urmeaza sa fie elaborata o reglementare in baza careia producatorii vor fi obligati sa semnaleze vizibil pe ambalaj in cazul in care au redus gramajul unui produs.

Ciolacu anunța cea mai mare investiție pentru tranziția energetica: Vorbim despre 3 miliarde de euro

11:50, 04.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a anunțat joi „cea mai mare investiție pentru tranziția energetica”. „Vorbim despre 3 miliarde de euro”, a spus premierul. Anunțul a fost facut inainte de ședința de Guvern.

Ciolacu vrea șanse egale pentru produsele romanești! Intalnire importanta la Guvern

18:11, 19.03.2024 - Marcel Ciolacu vrea sa ofere produselor romanești șanse egale pe piața cu produsele de import și chiar sa incurajeze vanzarea lor și in alte țari! Premierul Marcel Ciolacu a avut o intalnire cu reprezentanți ai producatorilor și retailerilor autohtoni, unde s-a discutat despre șansele mici pe care le…

Marcel Ciolacu: "Voi invita la Guvern intreaga echipa de avocați, juriști și specialiști romani care a caștigat procesul Roșia Montana"

21:46, 11.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a anuntat ca va invita la Guvern intreaga echipa de avocati, juristi si specialisti romani care a castigat procesul Rosia Montana, ca sa le transmita un mesaj de recunostinta din partea tuturor romanilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?