Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Procurorii din Ucraina lansează primele procese pentru crime de război comise de soldații ruși

Publicat:

Trei prizonieri de razboi rusi acuzati ca au vizat sau ucis civili si un soldat care ar fi ucis un barbat inainte de a-i viola sotia vor fi pe banca acuzatilor in primele procese pentru crime de razboi din conflictul din Ucraina, a dezvaluit procurorul general ucrainean, transmite .

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 804. Un soldat american a fost arestat in Rusia. MAE rus: "Nu are legatura cu spionajul sau cu politica"

11:00, 07.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 804. NATO, UE si SUA au calificat drept iresponsabile exercitiile militare pentru folosirea unor arme nucleare tactice anuntate de Moscova, care si-a motivat aceasta decizie in urma declaratiilor unor oficiali occidentali si implic

Un veteran american nu crede ca soldații SUA sunt pregatiți pentru un razboi de la egal la egal: „Ne-am obișnuit doar cu lupta de gherila“

17:01, 03.05.2024 - Un veteran american care a luptat in Ucraina spune ca Armata americana a petrecut atat de mult timp concentrata pe lupta impotriva insurgenților, incat a uitat „ce inseamna de fapt a lupta intr-un razboi”.

Razboi in Ucraina, ziua 798. Zelenski cere accelerarea livrarilor de arme pentru soldatii din prima linie

00:10, 01.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 798. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat ca Ucraina are nevoie de "o accelerare semnificativa" a livrarilor de armament de la partenerii sai pentru a le permite trupelor sale sa faca fata trupelor rusesti.

Razboi in Ucraina, ziua 775. Ucraina acuza Rusia ca a folosit arme chimice pe linia frontului

08:35, 08.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 775. Soldații ucraineni acuza atacuri cu gaze efectuate "aproape zilnic" de ruși pe linia frontului, in timp ce trupele Moscovei incearca sa-i disloce de pe pozițiile defensive, relateaza presa internaționala.

Razboi in Ucraina, ziua 775. Soldații ucraineni acuza Rusia ca a folosit ilegal gaze chimice in atacurile asupra lor

00:10, 08.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 775. Soldații ucraineni descriu atacuri ilegale cu gaze „aproape zilnic”, in timp ce invadatorii ruși incearca sa-i disloce de pe pozițiile pe care sunt, potrivit The Guardian.

Occidentul și-a explicat ajutorul acordat Ucrainei 

12:20, 26.03.2024 - Occidentul ajuta Ucraina "nu doar din generozitate" și nu pentru ca "ii iubește pe ucraineni", ci pentru ca nu poate permite Rusiei sa ciștige acest razboi. Aceasta declarație a fost facuta de catre Inaltul Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe și Politica de Securitate, Josep Borrell,…

Razboi in Ucraina, ziua 740. Volodimir Zelenski indeamna la voința politica pentru a se asigura proviziile militare pentru Ucraina

00:11, 04.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 740. In discursul sau de duminica seara, președintele Volodimir Zelenski a afirmat ca e nevoie de voința politica din partea Europei și a SUA pentru a asigura proviziile militare pentru Ucraina.

Ucraina a identificat 511 suspecți de crime de razboi și discuta formarea unui tribunal internațional

09:30, 01.03.2024 - Ucraina a identificat 511 persoane suspectate de crime de razboi de la invazia Rusiei din februarie 2022 și a pronunțat deja 81 de condamnari, a declarat joi procurorul general la Kiev, informeaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?