Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Probleme pentru Ana Morodon în pandemie! Vedeta a trecut prin clipe grele, din cauza afacerilor: ”Plângeam pe ture”

Publicat:

Pandemia de coronavirus a afectat pe toata lumea și nici nu a scapat de probleme in aceasta perioada! Vedeta a dezvaluit la ca a trecut prin clipe grele și a crezut ca va pierde tot! 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Fiica cea mica a Anamariei Prodan se va opera, din nou, la genunchi. Cu ce probleme se confrunta Sarah Dumitrescu

23:31, 15.05.2024 - Anamaria Prodan se pregatește de gala de la Craiova, unde va fi prezent și Ronald Gavril. Copiii impresarei urmeaza sa vina și ei maine, mai puțin fiica ei cea mica. Vedeta spune ca Sarah Dumitrescu se va opera, din nou, la genunchi.

Xtra Night Show. Cum a reacționat Anamaria Prodan, dupa procesele penale cu fostul soț. Vedeta iși ține copiii departe de probleme: ”Poate sa se duca...”

00:21, 03.05.2024 - Anamaria Prodan a reacționat pentru prima data, dupa toate procesele penale pe care le are cu fostul soț. Vedeta traiește departe de aceste probleme și incearca sa se focuseze cat mai mult pe familia ei și pe relația cu Ronald Gavril. Iata, insa, daca o afecteaza sau nu ce se intampla in instanța.

Știrile Antena Stars. Consuela di Monaco se confrunta cu probleme de sanatate. Vedeta trece prin momente grele: ”Tot felul de senzații ciudate” / VIDEO

16:50, 01.04.2024 - Consuela di Monaco trece prin momente dificile, dupa ce a aflat ca are mai multe probleme de sanatate. Vedeta locuiește peste hotare și este nevoita sa treaca prin aceste perioade grele de una singura. Marturisește ca starea sa nu este deloc buna, avand migrene in mod constant.

Oana Radu, adevarul despre divorț! Vedeta a trecut prin clipe grele din cauza relației toxice pe care a avut-o cu Catalin Dobrescu: „Eu eram singura sursa de venit” / VIDEO

12:05, 29.03.2024 - Oana Radu a spus adevarul despre divorț! Vedeta susține ca a trecut prin clipe grele din cauza relației toxice prin care a avut-o cu Catalin Dobrescu! Artista nu s-a mai putut abține, dupa amenințarile primite!

Star Matinal. Eugenia Șerban, strigat de ajutor din cauza fiului ei, dependent de droguri. Actrița, clipe de coșmar cand baiatul ei este in sevraj: „Imi doresc sa traiesc” / VIDEO

12:30, 15.03.2024 - Eugenia Șerban nu are liniște de 14 ani din cauza fiului ei, care este dependent de droguri. Actrița a trecut prin clipe de coșmar in momentele in care baiatul ei era in sevraj. Vedeta a fost nevoita sa ceara ordin de protecție pentru ca se teme pentru viața ei.

Giulia și Vlad Huidu trec prin momente grele. Fiul lor a fost internat in spital din cauza unor probleme de sanatate

18:10, 24.02.2024 - Mika, fiul lui Vlad Huidu și al Giuliei Anghelescu a ajuns de urgența la spital din cauza unor dureri pe care nu le-a mai putut suporta. Ce se intampla cu micuțul, dar și ce au transmis parinții sai in mediul online.

Xtra Night Show. Cate mașini are Liviu Varciu. Prezentatorul TV are probleme cu vecinii, din cauza locurilor de parcare: „Am zis ca vreau sa inchiriez...” / VIDEO

10:46, 20.02.2024 - Liviu Varciu are o mare pasiune pentru mașini, aspect care nu a scos-o din sarite doar pe iubita lui, Anda Calin, ci și pe vecini. Prezentatorul TV spune ca s-a ajuns la cearta cu vecinii, din cauza locurilor de parcare.


Ce parere ai despre aceasta stire?