Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Probleme în paradis: parteneriatul dintre Salvini şi Di Maio, zdruncinat de acuzaţii de corupţie

Publicat:

Partenerii de coalitie ai Italiei s-au infruntat vehement, vineri, din cauza unor acuzatii de coruptie, relatiile dintre Liga si Miscarea 5 Stele fiind din ce in ce mai deteriorate, potrivit Reuters.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Liderul extremei drepte din Austria este vizat de o ancheta de coruptie: partidul sau este cotat foarte bine inainte de alegeri

21:55, 29.04.2024 - Parchetul de la Viena a anuntat luni declansarea unei anchete pentru coruptie impotriva liderului extremei drepte austriece Herbert Kickl, cu cateva luni inainte de alegerile legislative in care partidul sau este dat in drept favorit in intentiile de vot, informeaza AFP si Reuters, relateaza Agerpres.

Mario Draghi tulbura linistea Ursulei von der Leyen

07:20, 22.04.2024 - Numele fostului premier italian Mario Draghi circula tot mai insistent ca posibil inlocuitor al Ursulei von der Leyen, in fruntea Comisiei Europene, in dificultate. In acest joc se vorbeste mult despre Mario Draghi (76 ani) fost sef al Bancii Central Europene (BCE) si fost prim-ministru al Italiei.…

„Motorul economic” al UE da semne de revenire dupa un 2023 marcat de probleme

13:05, 08.04.2024 - Productia industriala a Germaniei a crescut pentru a doua luna consecutiv, sporind sperantele in redresarea celei mai mari economii europene, transmit agențiile Reuters si Bloomberg, citate de Agerpres.

Avioane de lupta ale Italiei a interceptat aeronave rusesti deasupra Marii Baltice

22:51, 29.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters.

Compania chineza Chery Auto va incepe sa vanda masini marca Omoda si Jaecoo in Italia, in trimestrul al treilea

08:55, 24.03.2024 - Pana la sfarsitul anului 2025, Chery planuieste trei modele SUV fiecare din marcile Omoda si Jaecoo, cu un mix de tipuri de combustibil pentru a servi diferite parti ale Europei. Chery este unul dintre cativa producatori de automobile chinezi care aduc vehicule mai ieftine, in mare parte electrice,…

Printul William al Marii Britanii s-a retras de la un eveniment public din cauza unei probleme personale

13:50, 27.02.2024 - Printul William al Marii Britanii a renuntat la participarea la o slujba comemorativa organizata la Castelul Windsor in memoria fostului rege Constantin al II-lea al Greciei din cauza unei probleme personale nespecificate, a anuntat marti biroul sau, transmite Reuters.

Scandal la AFIR: Veniturile salariale intarziate și acuzații grave de corupție

12:10, 25.02.2024 - Angajații Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) sunt in revolta in aceasta luna, dupa ce veniturile salariale nu au fost acordate la timp, iar reacția conducerii a fost una „incețoșata”. Oamenii din cadrul AFIR, care gestioneaza sume considerabile de bani și se asuma responsabilitați…

Fost informator FBI, inculpat pentru ca a fabricat acuzații de corupție impotriva fiului lui Joe Biden

07:45, 16.02.2024 - Justitia americana a anuntat joi inculparea unui fost informator al FBI, urmarit penal pentru ca a mintit si a fabricat false acuzatii de coruptie impotriva fiului lui Joe Biden, Hunter, acuzatii care au fost apoi recuperate de dreapta pentru a incerca sa-l destituie pe presedinte, noteaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?