Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Probleme grave de sănătate pentru Florin Salam. Manelistul a fost internat în spital și a fost trecut pe oxigen

Publicat:

Probleme grave de sanatate pentru Florin Salam. Manelistul a fost internat in spital și a fost trecut pe oxigen. Florin Salam are parte in prezent de ingrijiri medicale, iar familia ii este alaturi. Probleme grave de sanatate pentru trece prin momente dificile. Miercuri noapte a ajuns la spital, de urgența. Artistul […] The post Probleme grave de sanatate pentru Florin Salam. Manelistul a fost internat in spital și a fost trecut pe oxigen appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Din nou internat cu probleme cardiace, dupa ce a acuzat dureri puternice in piept. Care este starea lui Tevez!

12:35, 24.04.2024 - Carlos Tevez (40 de ani), antrenorul lui Independiente, s-a simțit rau acasa și a ajuns de urgența la spital. Fostul atacant argentinian, retras in 2021 de la Boca, a fost supus unor examene medicale amanunțite, care vor continua și astazi. In octombrie 2023, „Apașul” a leșinat și s-a lovit la cap,…

Cristi din Banat, momente de panica! Și-a gasit mama intinsa pe jos! S-a speriat teribil atunci cand a vazut-o: ”Are probleme grave de sanatate”

23:40, 13.04.2024 - Cristi din Banat a trecut prin momente de panica in urma cu puțin timp. Dupa ce s-a mutat din apartamentul in care locuia, aceasta a venit sa-și viziteze mama, dar a avut parte de un șoc. A gasit-o intinsa pe jos pe femeie. Barbatul s-a gandit la ce era mai rau.

Un cunoscut interpret de muzica de petrecere a murit. Avea probleme grave de sanatate

13:45, 11.03.2024 - Este doliu in lumea artistica din Romania. Un interpret de muzica de petrecere adorat de public a murit, dupa o grea suferința. In ultimele zile din viața, colegii de scena și prietenii au facut apel la donarea de sange. Citește și: Argeș: Polițist tarat cu mana prinsa in portiera, de un șofer drogat…

Giulia și Vlad Huidu trec prin momente grele. Fiul lor a fost internat in spital din cauza unor probleme de sanatate

18:10, 24.02.2024 - Mika, fiul lui Vlad Huidu și al Giuliei Anghelescu a ajuns de urgența la spital din cauza unor dureri pe care nu le-a mai putut suporta. Ce se intampla cu micuțul, dar și ce au transmis parinții sai in mediul online.

Viorel Lis și-a sarbatorit ziua de naștere la cazinou, la pacanele. La 81 de ani, soția are grija de el: „Nu este un om de lasat la azil”

14:20, 20.02.2024 - Viorel Lis a implinit ieri, 19 februarie, 81 de ani, iar soția lui, Oana Lis, l-a sarbatorit intr-un cazinou din București, la pacanele. Intr-un interviu recent, ea a spus ca aceasta e marea placere a soțului ei, care se confrunta cu mai multe probleme medicale. La 81 de ani, Viorel Lis, fostul primar…

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Basescu: are nevoie de masca de oxigen

13:16, 29.01.2024 - Traian Basescu a fost internat in spital, vineri seara, la secția Boli Infecțioase, dupa ce medicii au stabilit ca sufera de viroza pulmonara. Aflat in Spitalul Militar din București inca de vineri seara, unde a fost internat in secția de Boli Infecțioase, fostul președinte al Romaniei, europarlamentarul…

Traian Basescu, internat in Spitalul Militar. Cu ce probleme de sanatate se confrunta fostul președinte

09:45, 28.01.2024 - Traian Basescu a fost internat in Spitalul Militar din București. Politicianul a ajuns ieri la spital, iar medicii au decis sa-l interneze. Iata cu ce probleme de sanatate se confrunta fostul președinte al Romaniei!

Probleme grave de sanatate pentru Traian Basescu. Fostul președinte a fost internat de urgența la Spitalul Militar

21:50, 27.01.2024 - Traian Basescu a fost operat in trecut de hernie de disc in 2005. De asemenea, presa centrala a relatat ca fostul președinte al Romaniei ar fi fost internat și in 2020 și in 2022 in Franța și Belgia pentru probleme legate de afecțiuni cardiace.


Ce parere ai despre aceasta stire?